Lekker spelen in deze leuke binnenspeeltuinen

Geen weer om buiten te spelen? Of juist wel?

Een indoorspeeltuin of binnenspeeltuin hebben veel overdekt klim en klauter plezier. Je kan er lekker wat drinken en meestal ook wat eten. De meeste speeltuinen willen wel dat de kinderen sokken aanhebben. Hou hier wel rekening mee.

Ik heb de leukste binnenspeeltuinen voor je opgezocht. En wat blijkt? De meeste speeltuinen hebben ook met lekker weer van alles buiten te doen. Van speeltuin tot waterplezier.

Al deze speeltuinen zijn te bezoeken met slecht weer. Omdat ze heel veel speelplezier binnen hebben.

Ik heb er een paar voor je op een rijtje gezet. Mocht je een leuke willen zoeken bij jou in de buurt of bij je vakantieadres!

Let op! Als ik er zelf eens geweest staat de link erbij. Mocht ik hier nog niet geweest zijn heb ik de informatie van de website van desbetreffende speeltuin.

Voor de prijzen heb ik de hoogste prijs gepakt die bij de tarieven stond. Meestal verschilt dit per leeftijd, maar dan weet je ongeveer wat je ervoor kwijt bent. 

Het Giga Konijnenhol

In Beerze zit het Giga Konijnenhol! In een ondergronds speelparadijs kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven! Klimmen, klauteren en lekker springen op de springkussens.

Het leuke is dat het Giga Konijnenhol onderdeel is van camping Beerze Bulten. Dus je kan er ook een leuke (mini) vakantie van maken en gaan bowlen en zwemmen. 

Beerze Bulten is verkozen tot familiecamping van het jaar 2017.

Avontura Oud-Beijerland

In Oud- Beijerland zit een Avontura die geopend is in 2017. Een erg overzichtelijke speeltuin met een speciaal peutergedeelte waar op gelet word of er geen oudere kindjes lopen. Je kan er lekker eten en ze hebben biologische ranja voor de kinderen!

Entreeprijzen < €10,- 

De goudvis
Noord Holland

De Goudvis zit in Sint Maartenszee.

Het leuke van deze speeltuin is, dat er in de zomer ook genoeg te beleven is!

Heel fijn is dat de kinderen niet zomaar van het terrein afkunnen. Er is een namelijk een Poort.

Het is ruim opgezet en het strand ligt aan de overkant.

Entreeprijzen < €10,-

KidZcity
Utrecht

Kidzcity kan je vinden in Utrecht. Met draaimolen en familieglijbaan. En laten we vooral de snoepautomaten niet vergeten!

Het is de entree dubbel en dwars waard. Waar de kinderen kunnen klimmen is het lekker groot en als het rustig is lopen de medewerkers gewoon mee om de attracties te openen. Als het wat drukker is draait alles op volle toeren.

Entreeprijzen < €15,-

Hullie
Noord-Brabant

Hullie zit in Uden. Grote binnen en buitenspeeltuin. Ook kunnen de kinderen in de zomer spelen met water. Binnen bestaat uit diverse apenkooien voor groot en klein. Een rollerbaan, een treintje en een knutselkamer om te kleuren en te schilderen. Er is ook een voetbalveldje binnen en er is glowgolf!

Entreeprijzen < €10,-

Kidscity
Overijssel

Kidscity zit in Borne. De ouders kunnen hier heerlijk zitten en wat versnaperen terwijl de kinderen spelen. En het leuke van deze speeltuin is dat zij als thema piraten hebben. Alle kinderpiraten verzamelen!

Entreeprijzen < €5,-

Octo4kids
Overijssel

In Ommen zit octo4kids. Deze speeltuin heeft ook een thema. Misschien had je het al kunnen raden aan de naam. Hier hebben zij als thema oceaan. De kinderen wanen zich "onder water" met vele glijbanen en speeltoestellen.

Entreeprijzen < €10,-

De Beestenboel
Zuid-Holland

De grootste indoorspeeltuin van Vlaardingen. Ook richten zij zich op de ouders door een goede horeca. Jij lekker een kopje koffie met een broodje en de kinderen lekker spelen!

Entreeprijzen < €10,-

Hof van Eckberge
Gelderland

In Eibergen hebben ze een heuse speeljungle gemaakt. Ook hier kan je in de zomer terecht. Buiten hebben ze een een park met dieren en speeltuin. Eigenlijk is dit een speel én belevingspark.

Entreeprijzen < €5,-

Dolle pret
Overijssel

Dolle pret is het zeker in Almelo. Hier hebben ze niet alleen veel speeltoestellen ook kunnen de kinderen hier los op de vele springkussens die er staan.

Entreeprijzen < €10,-

Arrangementen < 15,- p.k

Kidswonderland
Noord-Brabant

In Molenschot staat deze speeltuin en is tot 19.00 open. De speeltuin is dan ook sfeervol verlicht. In deze speeltuin zijn er verschillende thema's en kunnen de kinderen zich prima vermaken, zo kunnen zij in de wensboom klimmen of spelen in de onderzeeër. Het is net even iets anders dan een normale indoorspeeltuin. Er is net wat meer interactiviteit d.m.v speurtocht en projectjes. Het is er kleinschalig en schoon

Entreeprijzen < €10,-

Kids-Castle
Gelderland

In Hedel vind je springkussens, speeltoestellen en kan je met grote legostenen lekker bouwen. En de ouders mogen ook meedoen!

Entreeprijzen < €10,-

Pukkemuk
Noord Brabant

Binnen en buiten plezier in Dongen. Er is zelfs een kinderboerderij en dierenrijk! Vergeet in de zomer niet je zwemspullen mee te nemen zodat je lekker in de waterspeeltuin kan spelen.

Entreeprijzen < €10,-

Bungelland
Zuid-Holland

In Rotterdam vind je bungelland. Een indoorspeeltuin met horeca. Je kinderen kunnen er lekker uitrazen.

Entreeprijzen <€10,-

De Belhamel
Noord-Brabant

Niet alleen binnen is er een speelparadijs, ook buiten is er een grote speeltuin. Dit recreatieparadijs ligt in de Lage Zwaluwe en is vermaak voor jong en oud. Binnen is er veel te doen en in de zomer kan je buiten in bootjes varen in ondiep water. Niet geheel onbelangrijk: er is genoeg eten en drinken :) 

Entreeprijzen <€10,-

Holle Bolle Boom
Noord-Holland

In Tuitjenhorn vind je de Holle Bolle Boom. Deze speeltuin heeft ook een overdekte waterattractie! Dus ook in de winter waterplezier. Bij de Holle Bolle Boom heb je binnen, buiten én plons plezier!

Entreeprijzen <€15,- voor binnen, buiten en plons plezier. Je kan ook voor een belevenis gaan dan liggen de entreeprijzen onder de €10,-

Tippedoki
Grolloo Drenthe

Op camping de Berenkuil kan je heel goed je vakantie vieren.

Gelukkig kan je ook  buiten het hoogseizoen om elk weekend en woensdagmiddag komen spelen in de meest unieke binnenspeeltuin van heel Nederland. Voor kinderen betaal je dan € 5,- per kind en daar zit ook (onbeperkt) ranja bij in. 

Avontura Zoetermeer
Zuid-Holland

De Avontura is heel groot van binnen. Maar heeft ook buiten speeltoestellen staan.

Er is een pannenkoekenrestaurant en er worden leuke dingen georganiseerd in de vakanties.

Ook kan je er heerlijk een broodje eten en buiten op het terras een drankje doen.


Klik hier om terug te keren naar erop uit met kinderen