Lees ons privacy beleid

Over eropuit met kinderen, expert in uitjes met het gezin

Toen ik 5 jaar geleden begon met mijn eigen facebookpagina om leuke uitjes te delen die te doen zijn met kinderen had ik nooit gedacht dat dit uiteindelijk mijn eigen onderneming zou worden. 

Ik ga er graag op uit. Voordat we kinderen hadden maar ook vanaf het moment dat de eerste geboren is. Ook met baby's kun je heel veel leuke uitjes doen. Om mijn ervaringen te delen en om meerdere leuke tips binnen te krijgen ben ik toen ik zwanger was van mijn tweede de facebookpagina begonnen. 

Deze pagina krijgt er tot op de dag van vandaag steeds mee volgers bij. En daarom wilde ik graag mijn eigen website beginnen, zodat ik alle uitjes overzichtelijk kan vermelden.

Ons gezin

De uitjes die je op deze website vind zijn speciaal voor gezinnen. De meeste uitjes doe ik natuurlijk ook met mijn gezin. Samen met mijn man Bob en onze dochters Sanne ('12) en Emma ('15) verkennen wij alle soorten uitjes die ik op de website vermeld. Maar ik kom soms ook leuke uitjes tegen die juist voor oudere of jongere kinderen zijn. Deze vermeld ik ook. Op de website vind je de leukste uitjes tot ongeveer 12/13 jaar. 

Ik heb altijd in de horeca gewerkt en weet als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf welkom te voelen. Daarom let ik daar altijd extra goed op als we ergens zijn. Ook let ik op de hygiëne. Vieze toiletten en afval op de grond vind ik altijd een minpuntje bijvoorbeeld. 

Onze meiden vinden het erg leuk om mee te gaan naar de verschillende soorten uitjes. Soms is het zelfs zo erg dat ze zich afvragen waarom we thuis blijven.

Een leuke samenwerking met Vakantie Met Kinderen

Inmiddels heb ik een leuke samenwerking met Vakantie Met Kinderen. Samen zorgen we ervoor dat we niet alleen leuke uitjes in Nederland kunnen vermelden maar ook op vakantie adressen waar je zeker heen moet gaan met je gezin. 

Voor vakantie met kinderen ga ik ook op pad en heb ik ook al wat vakantie bestemmingen bezocht.

Samenwerken

Wij komen graag langs! Via het contactformulier kan je mij een bericht sturen. Ik maak altijd een social media post voor Facebook en Instagram en uiteraard is een vermelding op de website ook mogelijk.

Ik hoop dat jullie nu een goed idee hebben wie wij zijn! 

Groetjes,

Bianca


Klik hier om terug te keren naar eropuitmetkinderen