Funzone Oud- Beijerland is een leuke overzichtelijke indoorspeeltuin 

In Oud-Beijerland zit een hele leuke Funzone binnenspeeltuin. Wij zijn er geweest en de kinderen hebben zich heerlijk uitgeleefd. Er zijn glijbanen, ballenbakken, trampolines en nog veel meer.

Peutergedeelte

Altijd fijn als er een peutergedeelte is. Vooral als erop gelet word. Toen wij er waren werden en oudere kindjes weggestuurd. In dit gedeelte zit een kleine trampoline, ballenbak en glijbaan. De kleintjes kunnen ook bouwen. Buiten de vakanties hebben ze ook op doordeweekse dagen peuterochtenden dan betaal je maar €4,95 voor je peuter. Volwassenen zijn altijd gratis.

Klauterplein

Zijn de kinderen ouder dan 4 of heel ondernemend dan kunnen ze ook naar het klauterplein. Lekker klimmen en klauteren zoal je dat vaker ziet bij indoorspeeltuinen. Ik ben even meegeweest en het ziet er allemaal netjes uit. Komt ook omdat het net nieuw is natuurlijk maar de kinderen kunnen zich hier prima vermaken.

Voetballen, basketballen of fietsen

Er is ook een "sportplein" een klein voetbal/basketbal veldje waar de kinderen lekker achter een bal aan kunnen rennen. Dit gedeelte is helemaal afgeschermd dus de ballen kunnen niet per ongeluk in je kop thee komen. Daarnaast zit een klein verkeerspleintje waar de kinderen op een driewieler kunnen rijden. Uiteindelijk reden de kinderen op de driewielers ook langs de tafels. Hier werd niks van gezegd. Dus ik weet niet zeker of het mag haha. 

De Klimvulkaan

Dit heb ik zelf nog nooit gezien in een indoorspeeltuin. Maar het is eigenlijk een klimwand naar een lange glijbaan toe. De jongste van mij was er te klein voor en de oudste is te voorzichtig. En ik ben een stijve hark dus deze hebben wij over geslagen.

Ranja en een broodje

De speeltuin is niet heel groot waardoor het lekker overzichtelijk is. Eigenlijk heb ik ook nog wel lekker kunnen zitten. Ze hebben voor de kinderen een kan ranja van Cool Bear. Nu maakt het mij niet uit welke siroop ze krijgen maar deze siroop is dus 100% natuurlijk. Zonder zoetstoffen en suiker. Niet te drinken dus, maar goed de kinderen vonden het lekker en daar gaat het om. Wij hebben een lekker broodje carpaccio op, ze hebben elke maand een ander broodje. Vers gemaakt! Dus je kan ook nog eens lekker eten in Avontura. 

Handig om te weten:

  • Check de site voor de peuterochtenden, scheelt weer wat euro's
  • Lekker overzichtelijk. 
  • Je kan er lekker eten. Neem het broodje van de maand!
  • Ook aan de gezondheid van de kinderen is gedacht, een kan ranja zonder suikers € 4,10
  • Parkeren is gratis.
  • Check het filmpje: