Naar een recreatiepark,
natuurspeeltuin of gewoon lekker wandelen.

Lekker buiten spelen, dieren kijken en met een beetje geluk wat attracties af. Dat vind je allemaal in onderstaande parken. Ook zijn er vaak binnenspeeltuinen waar we ook een leuke pagina van hebben op deze site!

Ook zijn er mooie gebieden om te wandelen die kan je hier vinden. Even een frissen neus halen in het bos en misschien daarna nog een lekkere pannenkoek of wat te drinken. 

Plaswijckpark

Plaswijckpark is een park met dieren, buitenspeeltuinen en een binnenspeeltuin. Veel te doen voor de kinderen dus. Er is een draaimolen maar je kan ook waterfietsen in grote zwanen. De verschillende gedeeltes zijn opgedeeld in een dierenrijck, speelwijck en wandelwijck. In het Theeater worden regelmatig leuke dingen georganiseerd en kan er zelfs gedanst worden! Plaswijck zit in Rotterdam

Hoppies

Groot, Hoppies is een hele grote natuurspeeltuin. Je kan er dieren vinden, een hele gezellige horecavoorziening (bediening aan tafel!) De kinderen kunnen ravotten in modder, verdwalen in het maisdoolhof en bijvoorbeeld het blote voetenpad nemen. Er is een leuk springkussen en neem gerust je picknickkleed mee! Eigen consumpties mag. Je vind Hoppies in Ammerzoden Gelderland.

AAP
Albrandswaard

In Albrandswaard zit een leuke natuurspeeltuin. Je mag er picknicken en de kinderen kunnen lekker ravotten. 

Ook leuk voor kinderfeestjes!

Recreatieoord 
Binnenmaas

Spelen, zwemmen, naar de kinderboerderij. In de zomer kan het allemaal!

Buiten het zomerseizoen kan je ook alleen spelen in de speeltuin en dieren bekijken in de kinderboerderij. 

Er is ook een wandelpad. Als je deze neemt loop je zo naar een pannenkoekenrestaurant! Deze is trouwens ook met een auto te bereiken

Je kan het ook combineren met een bezoek aan het museum Hoeksche Waard. Dit ligt ongeveer 10 minuten rijden van het park af. 


Klik hier om terug te keren naar er op uit met kinderen