Hier vind je de leukste attractieparken

Bij deze attractieparken vind je veel gave attracties die vooral voor de lengte boven de 1,30 meter zijn. Uiteraard kan je hier ook met kleinere kinderen heen en is hier ook veel voor te beleven.

Ben je juist op zoek naar een park met veel draaimolens en speeltuinen klik dan hier door naar de familieparken.

Let wel op! Veel attractieparken zijn in de winter gesloten, dus check altijd even de website voordat je er heen wilt gaan voor de actuele openingstijden.

Toverland
Sevenum

Een van de jongste attractieparken van Nederland. Toverland opende in 2001 zijn deuren als overdekte speeltuin. 

Nu vind je hier ook veel verschillende attracties. Toverland is een leuk themapark dat ook in de winter geopend is. Wel beperkt omdat sommige attracties alleen open zijn in het zomerseizoen.

Zij hebben de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Met de attractie Troy ga je eerst 35 meter de hoogte is en ga je met een snelheid van 90 km/h weer naar beneden. Durf jij het aan?

Walibi
Holland

Attractiepark Walibi Holland biedt zijn gasten een breed aanbod aan attracties.

Het grote aantal supersnelle achtbanen houdt elke adrenalinejunkie met gemak een dag bezig. Walibi Holland beschikt over unieke thrill rides die nergens anders in de Benelux voorkomen.
Zo is er Goliath die maar liefst 46 meter hoog is en een topsnelheid heeft van 106 km/u en kun je in Speed of Sound de snelheid van het geluid ervaren.

Bij Condor hangen de benen van de bezoeker te bungelen onder de attractie en in Space Shot schieten gasten maar liefst 60 meter de lucht in. Sinds 1 juli 2019 worden de gasten van Walibi verwend met UNTAMED, de eerste stalen achtbaan in Europa op een onderstel van hout. Hout en staal, 5 inversies en 14 airtime momenten. Adrenaline gegarandeerd voor iedereen.

Niet bang aangelegd? Bestel dan je kaartjes voor de bekende frightnights.. Alleen met Halloween. 

Madurodam 

In Den Haag vind je letterlijk een klein attractiepark. Madurodam is niet heel groot maar heeft wel leuke attracties. Zo kan je de bezetting van Spanje herbeleven, containers laden, muziek maken bij de dj tafel of treinmachinist worden. Er zijn twee speeltuinen en het is ook nog eens leerzaam!

Drievliet

Drievliet zit in Den Haag. Omdat de meeste attracties ook geschikt zijn voor de kleinere kinderen is het een fijn park voor kinderen toto ongeveer 12 jaar. Er zijn speeltuinen, je kan er wat eten en er worden regelmatig shows gegeven. Uiteraard is er ook een achtbaan die over zijn kop gaat! Kortom vertier voor jong en oud!

Efteling

In Kaatsheuvel ligt het magische attractiepark de Efteling.

Waan je tussen de sprookjes, ga met de allerkleinsten kinderen in de draaimolen of met je oudere kinderen in de achtbanen. 

Vervelen bestaat hier niet! 

Wij zijn er geweest, hebben 3 dagen vertoeft op het Loonsche land en hebben op het park gegeten. 

Europapark

Het grootste attractiepark van Duitsland! Dit park heb ik een paar keer als tip binnen gekregen via Facebook dus we gaan even de grens over. 
Het park is verdeeld over landen en in elk land vind je leuke attracties. Het is echt een familiepretpark met genoeg te doen voor jong en oud. Met lekker weer is er ook waterplezier!

Slagharen

Slagharen is een themapark met resort. Je kan er ook zwemmen!

Met de verschillende attracties en leuke shows verveel je hier niet. Loop ook door het gezellige straatje helemaal naar achteren, daar vind je de attracties voor de allerkleinsten. 

Voor de waaghalzen is er een achtbaan en andere gave attracties.

Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang!

Duinrell

"Je moet naar Duinrell want Duinrell daar kikker je van op!" 

Met meer dan 40 attracties voor groot en klein vermaak je je hier prima. Naast het attractiepark kan je ook nog lekker zwemmen in het Tikibad en overnachten op het vakantiepark.

Drouwenerzand

In dit attractiepark heb je all-in tickets. Daar zit niet alleen de entree bij maar ook al het eten en drinken wat je haalt in dit park.

In dit attractiepark zul je je niet gauw vervelen. De kleine kinderen kunnen in de draaimolens. Maar er is ook een attractie waarbij je over de kop gaat!

Bij dit park is ook een vakantiepark. Dus als je wilt kan je er gelijk een heel weekend feest van maken.


Klik hier om terug te keren naar er op uit met kinderen
Liever naar een familiepark? Klik dan hier