Attractieparken vertier voor alle leeftijden

Waar kan je heen met kleine kinderen? Maar wat is juist superleuk met oudere kinderen? Hier vind je de leukste attractieparken op een rij! Van achtbaan tot draaimolen. Maar ook parken zoals Madurodam staan er tussen. Want ook daar zijn leuke attracties!

Let wel op! Veel attractieparken zijn in de winter gesloten, dus check altijd even de website voordat je er heen wilt gaan voor de actuele openingstijden.

Madurodam 

In Den Haag vind je letterlijk een klein attractiepark. Madurodam is niet heel groot maar heeft wel leuke attracties. Zo kan je de bezetting van Spanje herbeleven, containers laden, muziek maken bij de dj tafel of treinmachinist worden. Er zijn twee speeltuinen en het is ook nog eens leerzaam!

Drievliet

Drievliet zit in Den Haag en is een leuk park voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Omdat de meeste attracties ook geschikt zijn voor de kleinere kinderen. Er zijn speeltuinen, je kan er wat eten en er worden regelmatig shows gegeven. Uiteraard is er ook een achtbaan die over zijn kop gaat! Kortom vertier voor jong en oud!

Efteling

In Kaatsheuvel ligt het magische attractiepark de Efteling.

Waan je tussen de sprookjes, ga met de allerkleinsten kinderen in de draaimolen of met je oudere kinderen in de achtbanen. 

Vervelen bestaat hier niet! 

Wij zijn er geweest, hebben 3 dagen vertoeft op het Loonsche land en hebben op het park gegeten. 

Europapark

Het grootste attractiepark van Duitsland! Dit park heb ik een paar keer als tip binnen gekregen via Facebook dus we gaan even de grens over. 
Het park is verdeeld over landen en in elk land vind je leuke attracties. Het is echt een familiepretpark met genoeg te doen voor jong en oud. Met lekker weer is er ook waterplezier!

Drouwenerzand

In Drenthe vind je dit attratiepark waar je ook kan overnachten. Bij je ticket krijg je ook al je eten en drinken inclusief. Dus dat is wel fijn. 

Leuk om te weten is dat je naast de vele attracties voor alle leeftijden ook kan ponyrijden. Ook kan je lekker met water spelen op het waterplein. 

Duinrell

"Je moet naar Duinrell want Duinrell daar kikker je van op!" 

Met meer dan 40 attracties voor groot en klein vermaak je je hier prima. Naast het attractiepark kan je ook nog lekker zwemmen in het Tikibad en overnachten op het vakantiepark.

Julianatoren

Een leuk park voor de kleinere kinderen. Samen met Jul en Julia beleef je de leukste avonturen op dit park.

Er zijn leuke shows en je kan lekker tussendoor wat halen bij de horeca.

Het park is niet heel groot maar de attracties liggen hierdoor ook niet ver uit elkaar. Prima voor de kleinere kinderen dus!

Slagharen

Slagharen is een themapark met resort. Je kan er ook zwemmen!

Met de verschillende attracties en leuke shows verveel je hier niet. Loop ook door het gezellige straatje helemaal naar achteren, daar vind je de attracties voor de allerkleinsten. 

Voor de waaghalzen is er een achtbaan en andere gave attracties.

Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang!

Plopsaland

Plopsaland heeft 5 parken in Belgie en 1 park in Nederland. Hier ontmoeten je kinderen alle studio100 vriendjes.

Bumba, Maya de bij, Wicky de viking en vele andere staan in deze parken centraal. 

Er worden regelmatig shows gegeven en als je kinderen boven de meter zijn kunnen ze overal in. Heel fijn is ook dat je met de kleintjes mee kan in de attracties.

Gelijk je tickets bestellen en een overzicht van de parken zien? Klik dan hierKlik hier om terug te keren naar er op uit met kinderen