Hier vind je de leukste attractieparken

Bij deze attractieparken vind je veel gave attracties die vooral voor de lengte boven de 1,30 meter zijn. Uiteraard kan je hier ook met kleinere kinderen heen en is hier ook veel voor te beleven.

Ben je juist op zoek naar een park met veel draaimolens en speeltuinen klik dan hier door naar de familieparken.

Let wel op! Veel attractieparken zijn in de winter gesloten, dus check altijd even de website voordat je er heen wilt gaan voor de actuele openingstijden.

Toverland
Sevenum

Een van de jongste attractieparken van Nederland. 
Ze hebben de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux.

Met de attractie Troy ga je eerst 35 meter de hoogte is en ga je met een snelheid van 90 km/h weer naar beneden. Durf jij het aan?

Website

Walibi
Holland

Attractiepark Walibi Holland biedt zijn gasten een breed aanbod aan attracties.

Het grote aantal supersnelle achtbanen houdt elke adrenalinejunkie met gemak een dag bezig. Walibi Holland beschikt over unieke thrill rides die nergens anders in de Benelux voorkomen.

Website

Madurodam
Den Haag 

In Den Haag vind je letterlijk een klein attractiepark. Madurodam is niet heel groot maar heeft wel leuke attracties.

Zo kan je de bezetting van Spanje herbeleven, containers laden, muziek maken bij de dj tafel of treinmachinist worden. Er zijn twee speeltuinen en het is ook nog eens leerzaam!

Blog

Drievliet

Drievliet zit in Den Haag. Omdat de meeste attracties ook geschikt zijn voor de kleinere kinderen is het een fijn park voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Er zijn speeltuinen, je kan er wat eten en er worden regelmatig shows gegeven. Uiteraard is er ook een achtbaan die over zijn kop gaat! Kortom vertier voor jong en oud!

Website

Efteling

In Kaatsheuvel ligt het magische attractiepark de Efteling.

Waan je tussen de sprookjes, ga met de allerkleinsten kinderen in de draaimolen of met je oudere kinderen in de achtbanen. Vervelen bestaat hier niet! Wij  hebben 3 dagen vertoeft op het Loonsche land en hebben op het park gegeten. 

Website

Europapark

Het grootste attractiepark van Duitsland!
Dit park heb ik een paar keer als tip binnen gekregen via Facebook dus we gaan even de grens over. 


Het park is verdeeld over landen en in elk land vind je leuke attracties. Het is echt een familiepretpark met genoeg te doen voor jong en oud. Met lekker weer is er ook waterplezier!

Website

Slagharen

Slagharen is een themapark met resort.

Met de verschillende attracties en leuke shows verveel je hier niet. Loop ook door het gezellige straatje helemaal naar achteren, daar vind je de attracties voor de allerkleinsten. Voor de waaghalzen is er een achtbaan en andere gave attracties.

Tickets

Duinrell

"Je moet naar Duinrell want Duinrell daar kikker je van op!" 

Met meer dan 40 attracties voor groot en klein vermaak je je hier prima.

Naast het attractiepark kan je ook nog lekker zwemmen in het Tikibad en overnachten op het vakantiepark.

Website

Drouwenerzand

In dit attractiepark heb je all-in tickets. Daar zit niet alleen de entree bij maar ook al het eten en drinken wat je haalt in dit park.

In dit attractiepark zul je je niet gauw vervelen. De kleine kinderen kunnen in de draaimolens. Maar er is ook een attractie waarbij je over de kop gaat!

Website