Kerstpakketten voor de kinderen van de Voedselbank Spijkenisse

Elk kind verdiend een leuke vakantie en de kerstvakantie komt er alweer aan. Daarom ben ik een inzamelingsactie begonnen voor de kinderen van de voedselbank. Zodat ook zij een leuk uitje hebben in de kerstvakantie.

200 kinderen bij de voedselbank

Er zijn zo'n 200 kinderen die bij de voedselbank Spijkenisse lopen. Voor de ouders van deze kinderen is het ook vaak moeilijk om een leuk uitje te doen. Vooral als je meerdere kinderen hebt is het nogal een investering om ergens heen te gaan. En daarom leek het mij leuk deze kinderen een kerstpakket te geven waarin leuke dingen zitten om te doen in de kerstvakantie.

Hoe ben ik de inzamelingsactie gestart.

Ik heb via GoFundMe geld ingezameld om het pakket samen te stellen. Via deze site was het erg overzichtelijk en kon ik ook af en toe een update publiceren voor de donateurs. 
Het doelbedrag van €1000,- is gehaald en hiervan heb ik 200 pakketten kunnen samen stellen. Het bedrag wat overgebleven is doneer ik natuurlijk tot de laatste cent aan de voedselbank.

Kerstpakketten

Op vrijdag 17 december zal ik de kerstpakketten gaan uitdelen bij de voedselbank. De kinderen krijgen een goedgevulde box met daarin:
- Een kinderspeurtocht door Spijkenisse 
- Kaartje om een uur te springen bij Jump XL
- Kaartje om te komen zwemmen bij het Rivierabad
- Een bon voor een wafelfeest bij de Boekenberg 
- Een kleurplaat van Eropuit met Kinderen
- Kleurtjes gesponsord door Vakantie met Kinderen

Ik heb een mooi pakket kunnen samenstellen voor de kinderen van de voedselbankIk heb een mooi pakket kunnen samenstellen voor de kinderen van de voedselbank

Ik hou jullie op de hoogte

Via de website en socials zal ik zoveel mogelijk informatie over dit doel delen. Ook fijn voor jullie om te zien waar jullie gedoneerde geld heen gaat. 

Wil je weten wat je voor de voedselbank bij jou in de buurt kan doen? Klik dan hier voor de website van de voedselbank. 

Bedrijven die al meegesponsord hebben:

De bedrijven die meegesponsord hebben zijn:
Buitenrijck 
Rivierabad Spijkenisse
Tasty Spijkenisse 
Jump Xl Spijkenisse
Vakantie met Kinderen