Help je mee voor de kinderen van de Voedselbank Spijkenisse

Elk kind verdiend een leuke vakantie en de kerstvakantie komt er alweer aan. Daarom ben ik een inzamelingsactie begonnen voor de kinderen van de voedselbank. Zodat ook zij een leuk uitje hebben in de kerstvakantie.

200 kinderen bij de voedselbank

Er zijn zo'n 200 kinderen die bij de voedselbank Spijkenisse lopen. Voor de ouders van deze kinderen is het ook vaak moeilijk om een leuk uitje te doen. Vooral als je meerdere kinderen hebt is het nogal een investering om ergens heen te gaan. En daarom leek het mij leuk deze kinderen een kerstpakket te geven waarin leuke dingen zitten om te doen in de kerstvakantie.

Waar kan je doneren?

Ik ben op GoFundMe een inzamelingsactie begonnen. Hier kan je makkelijk geld doneren maar ook de link delen met iedereen die je kent. Doneren kan anoniem maar ook met je naam erbij. Wil je een groot bedrag sponsoren en er een stukje reclame voor terug op mijn socials en website? Dan kan je hier contact opnemen. Ik kan ook zorgen voor een factuur zodat de administratie van jouw bedrijf op orde is. 

Wat gebeurd er met het ingezamelde geld?

Ik wil graag van het ingezamelde geld toegangskaartjes kopen voor leuke uitjes in Nissewaard. Denk bijvoorbeeld aan het Rivierabad en Jump XL. Maar ook de kinderspeurtocht is natuurlijk een tof uitje om te doen. Vooral ook omdat je dan bij verschillende ondernemers wat kan halen. Van deze speurtochten doneer ik er zelf 100. 

Ook probeer ik meerdere ondernemers te vragen of zij iets kindvriendelijks hebben om in het pakket te doen. En ik heb natuurlijk 200 pakketten of tassen nodig. 

Van het geld dat over is stort ik alles tot de laatste cent naar de voedselbank. 

Ik hou jullie op de hoogte

Via de website en socials zal ik zoveel mogelijk informatie over dit doel delen. Ook fijn voor jullie om te zien waar jullie gedoneerde geld heen gaat. 

Wil je weten wat je voor de voedselbank bij jou in de buurt kan doen? Klik dan hier voor de website van de voedselbank. 

Bedrijven die al meegesponsord hebben:

De bedrijven die meegesponsord hebben zijn:
Buitenrijck 
Rivierabad Spijkenisse
Tasty Spijkenisse 
Jump Xl Spijkenisse
Vakantie met Kinderen