Eropuit met kinderen in Voorne Putten

Voorne Putten is een dubbel eiland gelegen in de provincie Zuid-Holland. Met zijn 15 km lange kustlijn en mooie natuur is dit een hele leuke (vakantie) bestemming met kinderen. 

Bezoek de leuke dorpjes, ga naar de steden Hellevoetsluis en Spijkenisse en bezoek het authentieke Brielle. Op Voorne Putten is genoeg te beleven.

Stedentrips

Op Voorne Putten vind je 3 steden. Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse. Hier kan je winkelen, een terrasje pakken en lekker uit eten. 

Brielle is de stad met de meeste geschiedenis. In Spijkenisse doe je de kinderspeurtocht en in Hellevoetsluis bezoek je natuurlijk de mooie vesting.


Natuur en stranden

Op Voorne Putten vind je veel natuur. Je spot hier herten, zwijnen en de mooiste vogels. Je kan met de kinderen naar het Brielse meer of de Bernisse waar ze kunnen spelen in een van de vele natuurspeeltuinen. Of maak een mooie wandelingen door de duinen of een van de vele natuur gebieden. Er is een hoop te ontdekken.

Voorne Putten heeft wel 15 km kustlijn. Natuurlijk kan je hier lekker zonnen of uitwaaien. Maar wist je dat je ook zeehonden kan spotten?

Er zijn 4 stranden op Voorne Putten. En elk heeft zijn eigen bijzonderheden.

Mooie dorpjes

In Heenvliet kan je ambachtelijk ijs halen

Voorne Putten telt ook andere gemeenten/dorpjes. Deze hebben allemaal wel iets unieks. Wist je dat Abbenbroek zelfs is uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Nederland? 

In Heenvliet haal je heerlijk vers gemaakt ijs op de boerderij en kan je met de kinderen zwemmen in een mooi buitenbad. Fan van Pannenkoeken? In Zuidland en Vierpolders eet je de lekkerste pannenkoeken.