Speuren met je kinderen door Spijkenisse

Ben je op vakantie op Voorne Putten? Of woon je er (in de buurt)? Ga dan deze superleuke kinderspeurtocht doen. 

Een stedentrip was nog nooit zo leuk! Omdat je tijdens de speurtocht bij verschillende ondernemers ook nog iets leuks kan halen voor de kinderen. Bij 2 winkels shop je zelf ook nog eens met korting!

De speurtocht is helemaal door mij gemaakt. Los je de rebus op? Dan krijg je ook nog een klein presentje aan het einde.

Omdat de acties met de ondernemers voorbij zijn kun je de speurtocht nu alleen nog maar online doen. 

Geen lange route en overal wel wat te doen

Heb je kleine kinderen? Of kinderen die eigenlijk niet zo heel veel met wandelen hebben? Ook dan is deze kinderspeurtocht perfect te doen. De route is namelijk ongeveer 2 km en overal mogen de kinderen bijvoorbeeld tellen, zoeken en leuke foto's maken. Langs de route ga je ook langs een speeltuin, kunnen de kinderen even lekker uitrazen.

Op de route vind je verschillende ondernemers waar de kinderen op vertoon van het boekje iets kunnen halen. Ook voor jezelf zijn er twee winkels waar je kan gaan winkelen met korting. Zijn de winkels niet open? Bewaar het boekje dan. Want de speurtocht is nog tot het einde van de meivakantie te doen. Je kan dan terug komen als de winkels weer open zijn!

De leukste dagen voor de speurtocht zijn woensdag t/m zaterdag. 

Waar kan je de speurtocht halen?

De speurtochten liggen nog t/m 7 mei 2022 in de Boekenberg. Dit is onze bibliotheek en zeker ook een bezoekje waard ook al wil je geen boeken lenen. Het gebouw zelf is al een bezienswaardigheid. De speurtocht begint hier ook dus dat is lekker makkelijk. Houd wel de website van de Boekenberg in de gaten voor de openingstijden. Het zou zonde zijn als je voor een dichte deur staat.

Bij de Boekenberg haal je speurtochtBij de Boekenberg haal je speurtocht

Er is nog een route!

Nog niet uitgespeurd? Of willen jullie graag een andere keer terugkomen voor een andere route? Scan dan de QRcode in het boekje.

Ook deze route begint weer bij de Boekenberg maar hierbij ga je de andere kant op. Je hoeft hierbij geen rebus op te lossen maar ook hier kunnen de kinderen weer speuren, tellen en natuurlijk leuke foto's maken. 

Ook op deze route kom je langs een speeltuin! Het leuke is dat er in de vakanties andere ondernemers mee willen doen met een actie. Deze vind je ook bij de tweede route.