Een kijkdoos maken met je eigen Eropuit met Kinderen kijkdoosvel

Op zoek naar een leuke activiteit voor thuis? Als het bijvoorbeeld erg slecht weer is of als je thuis moet blijven? Ik heb een hele leuke activiteit voor je, maak je eigen originele Eropuit met Kinderen kijkdoos.

Het leuke aan deze activiteit is dat je kind het zo mooi mag maken als hij/zij zelf wilt. Ze kunnen er een hele dag over doen of ze doen elke dag een beetje. Wat zij willen. 

Kan je niet wachten? Bestel dan gelijk je kijkdoosvel en vul het formulier in.

Je eigen Eropuit met Kinderen kijkdoos

Steffanie le Sage heeft voor mij een leuke unieke Eropuit met Kinderen kijkdoosvel gemaakt. Het vel gaat over de dierentuin en de dieren zijn gemakkelijk in te kleuren. Maak de dieren zo mooi mogelijk. Dit kan met stift of potlood. Maar let wel op dat je ze niet te zwaar maakt. Ze moeten natuurlijk wel blijven staan als je ze in de kijkdoos plakt.

Het grootste vlak op het kijkdoosvel is voor de achterkant van de schoenendoos. Hier zie je het gezin die een dagje naar de dierentuin gaat. Extra leuk is natuurlijk om dit vel wat meer te laten opvallen door bijvoorbeeld glitters te gebruiken

Wat heb je nodig?

  • Een lege (schoenen)doos
  • Kleurtjes
  • Schaar
  • Lijm
  • Extra knutselspullen om je kijkdoos nog mooier te maken. ALLES mag!
  • Een kijkdoosvel van Eropuit met Kinderen

Van deze activiteit leren ze ook veel

Als je een kijkdoos maakt leer je creatief te zijn. De dieren mogen de kinderen zelf inkleuren. Leuk om te zien als ze eens andere kleuren gebruiken dan dat het dier daadwerkelijk is. De creativiteit word zo juist extra gestimuleerd. Daarna mogen ze alles uitknippen. Er zit een uitkniprand om de dieren heen zodat het niet te ingewikkeld wordt. Het knippen is weer goed voor de motoriek.

En dan mogen ze de doos beplakken. Ook hierin zijn de kinderen vrij om te doen wat ze willen. Maken ze de wanden roze? Of juist blauw als de lucht? En de buitenkant van de doos maken ze daar ook iets moois van? 

Zoals je kunt lezen kunnen de kinderen hier best wel even zoet mee zijn. En dat is weer fijn voor jou! Want dan heb jij weer even tijd voor andere dingen. 

Bestel hier je kijkdoosvel

Dit originele kijkdoosvel is speciaal voor Eropuit met Kinderen ontworpen door Steffanie le Sage. Zij heeft o.a voor de Hema leuke illustraties ontworpen! 

1 kijkdoosvel is €2,50 voor elke vel extra betaal je €2,-. Let op dit is inclusief verzendkosten.

Betalen is gemakkelijk! Via mijn Whatsapp Business (06-35313378) stuur ik je een tikkie en na de betaling gaat je kijkdoosvel op de bus!

Bestel hier de enige echte Eropuit met Kinderen kijkdoosvel

Let op: alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen.