Dagje dierentuin met korting

Kijk daar houden wij van eropuitmetkinderen nou van! Een leuk dagje dierentuin met korting! Dat scheelt vaak veel geld en maakt het leuker om in de dierentuin zelf ook nog wat lekkers te halen. Lees hier verder over de website kortingkaartjes dierentuin en pak die leuke kortingen!

Bespaar aardig wat op je dierentuin tickets

We zien online regelmatig artikelen voorbij komen waarin staat dat een dagje dierentuin steeds duurder aan het worden is. En dit klopt helaas ook. Maar wist je dat er ook aardig wat te besparen valt op dierentuin tickets? Elke dag zoeken we online naar de beste dierentuin kortingen en we vinden er elke dag wel eentje waardoor je aardig wat geld kunt besparen.

Dierentuin kortingen

Als we kijken naar een dagje dierentuin dan ben je als gezin al aardig wat kwijt voor alleen de tickets. Daar komen vaak ook nog eens de parkeerkosten bij en wellicht willen jullie ook nog lekker wat eten en drinken tijdens jullie dagje uit.

Als we bijvoorbeeld kijken naar Wildlands dan betaal je in 2018 voor een gezin met 2 kinderen boven de drie jaar alleen voor de entree al € 115,- in totaal. En dan ben je alleen nog maar binnen en heb je verder nog niks gedaan! Dit is een aardig bedrag en helaas niet voor iedereen te betalen. En juist daarom vinden we het zo belangrijk om de dierentuin kortingen overzichtelijk in kaart te brengen.

Op het moment van schrijven is er bijvoorbeeld een Wildlands korting waardoor je nog maar € 95,- betaald voor je tickets! Dat scheelt je dus € 20,- in totaal zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Ons advies is dan ook altijd om goed online te kijken naar alle actuele dierentuin kortingen zodat je geen dief van je eigen portemonnee bent!

Korting door online je ticket te kopen

Wat we ook veel zien is dat men de tickets aan de kassa van de dierentuin koopt. Dit is eigenlijk helemaal niet slim want er is eigenlijk voor elke dierentuin wel een korting te krijgen als je de tickets vooraf online koopt.  Als er geen andere korting te krijgen is, kun je dus altijd nog een kleine korting pakken op de website van de desbetreffende dierentuin zelf. In de praktijk blijkt dat de kortingen die je krijgt op de website van de dierentuin zelf niet zo hoog is als de overige kortingen. Kijk dus eerst even goed of er geen andere korting te krijgen is.

Pak je korting!

Heb je geen zin om zelf alle dierentuin kortingen online op te zoeken? Neem dan eens een kijkje op de website www.kortingkaartjesdierentuin.nl voor alle actuele dierentuin kortingen!


Keer terug van korting op de dierentuin naar er op uit met kinderen
Keer hier terug van korting op de dierentuin naar de leukste dierentuinen