Heerlijke toetjes in Groningen bij TOET

TOET is het eerste toetjesparadijs van Nederland. En daar moet je dan natuurlijk wel een heerlijk toetje of een andere lekkernij gaan eten als je door Groningen loopt. En zeg nou heel eerlijk wie houd er nou niet van koek, toetjes en andere zoetigheden. Onze kinderen in ieder geval wel! En wij ook natuurlijk.

Een gezellige zaak met veel kleur

Als je TOET inloopt is het net of de lente al is begonnen. Veel groen en bloemetjes. Wij waren er in februari en door de gezellige kleuren zou je bijna denken dat het zelfs al bijna Pasen is. Je kan plaats nemen aan een tafeltje en bij de keuken kan je bestellen. Nadat je hebt afgerekend komen ze het wel brengen. 

Alles is huisgemaakt en dat kan je ook zien en proeven

Als je gaat bestellen zie je het personeel bezig in de keuken. Heel huiselijk ook allemaal trouwens. Vond het echt een gezellige keuken om te zien. Je proeft ook dat het huisgemaakt is. Wij hadden de citroentaart en voor de kinderen een chocolade lava cake. Het leuke is dat je ook bijpassende drankjes kan bestellen. En daarmee bedoel ik biertjes en wijn. Mijn wijn smaakte uitstekend bij mijn citroentaart en Bob had een heerlijk biertje.

De kinderen konden lekker spelen

In een apart gedeelte tussen de keuken en het restaurant in was een speelhoek. Daar konden de kinderen lekker spelen. Wij voelde ons ook echt welkom met onze kinderen, ik had niet het idee dat ze niets mochten. Niet dat ze dan gelijk door de tent moeten gaan rennen, maar ik zat echt wel op mijn gemak. 

Je moet bij TOET geweest zijn als je in Groningen een dagje gaat winkelen of een leuke citytrip gaat doen. Klik hier voor de website van TOET


Klik hier om terug te keren naar kindvriendelijke restaurants
Klik hier om terug te keren naar Eropuit met Kinderen