TOET het toetjesparadijs

Voor de actuele openingstijden en coronamaatregelen kijk je op de site van het uitje wat je wilt bezoeken.

De titel zegt genoeg. Hier kan je toetjes eten! Prima tent dus voor onze kinderen, die eigenlijk het liefst de hele dag door toetjes eten en snoep en koek... Je vind TOET in Groningen.

Lekker groen binnen

Als je TOET inloopt waan je je in de lente tenminste zo kwam het op mij over. Veel groen en bloemetjes. Bob vond zelfs al dat pasen was begonnen bij TOET door de kleuren en we waren er in februari. Lekker vrolijk dus. Je kan plaats nemen aan een tafeltje en bij de keuken kan je bestellen. Nadat je hebt afgerekend komen ze het wel brengen. 

Alles is huisgemaakt en dat kan je ook gewoon zien en proeven

Want als je gaat bestellen zie je het personeel bezig in de keuken. Heel huiselijk ook allemaal trouwens. Vond het echt een gezellige keuken om te zien. Je proeft ook dat het huisgemaakt is. Wij hadden de citroentaart en voor de kinderen een chocolade lava cake. Het leuke is dat je ook bijpassende drankjes, lees bier en wijn, kan bestellen. Dus dat hebben Bob en ik gewoon gedaan. En ik moet zeggen mijn wijn paste prima bij de citroentaart!

De kinderen konden lekker spelen

In een apart gedeelte tussen de keuken en het restaurant in was een speelhoek. Konden de kinderen lekker spelen. Wij voelde ons ook echt welkom met onze kinderen, ik had niet het idee dat ze niets mochten. Niet dat ze dan gelijk door de tent moeten gaan rennen, maar ik zat gewoon op mijn gemak. 


Klik hier om terug te keren naar kindvriendelijke restaurants

klik hier om terug te keren naar er op uit met kinderen

Download hier de enige echte Eropuit Met Kinderen kleurplaat en laat hem inkleuren door je kinderen.