Spelen bij Monkeytown Spijkenisse

Monkeytown is een ruim opgezette indoorspeeltuin in Spijkenisse. De kinderen kunnen hier lekker spelen en jij kan genieten van de horeca en als je kinderen oud genoeg zijn bijvoorbeeld een lekker boekje lezen.

Monkeytown organiseert regelmatig leuke evenementen en uiteraard kunnen de kinderen hier ook hun kinderfeestje vieren!

Peuterochtenden

In Monkeytown hebben ze buiten de vakanties om peuterochtenden. Peuterochtenden zijn tot 11.30 uur en je betaald dan €4,50 per kind. Zelf ben je altijd gratis.

Peuterochtenden zijn lekker rustig. Omdat het een schoolweek is zijn er niet veel oudere kindjes waardoor je kleintje lekker de ruimte heeft om te spelen. Er is een speciaal gedeelte voor kinderen tot 4 jaar. Hier staan speeltoestellen die gemaakt zijn voor peuters en de vloer is gemaakt van rubberen matten.

Voor de oudere kinderen

Voor kinderen boven de 4 jaar hebben ze een hele grote "apenkooi" Een speeltoestel met glijbanen, klim en klauterpaden en ballenbak. Ernaast staat een springkussen en 4 trampolines. 

Houd je kind van een potje voetbal of basketbal? Dan kunnen ze in het veldje een potje spelen. Wie weet maken ze wel nieuwe vriendjes!

Horeca

Bij Monkeytown mag je niet je eigen consumpties meenemen. Gelukkig hebben ze van alles bij de horeca counter. Zo kan je een kindermenu bestellen maar ook heerlijkbelegde broodjes.

Een snoepje en een koekje haal je hier ook. Wij nemen altijd een kan ranja zodat de kinderen tussen het spelen door lekker even wat kunnen drinken en gelijk weer doorkunnen. 

Handig om te weten

  • Peuterochtenden zijn lekker rustig en goedkoop
  • Sokken zijn verplicht
  • Eigen consumpties mag niet
  • Volwassenen zijn gratis
  • Voor andere leuke uitjes in Zuid Holland klik je hier.


Klik hier om terug te keren naar de leukste speeltuinen
Klik hier om terug te keren naar Eropuit met Kinderen