Restaurant het Jagershuys. 

Pannenkoeken eten in het bos

Midden in het Utrechtse landschap ligt restaurant het Jagershuys. In Zeist aan de jagersingel. Het leuke aan dit restaurant is dat je aan twee kanten naar binnen kan. Je kan namelijk eten in het pannenkoekenrestaurant, maar mocht je daar niet van houden kan je ook à la carte eten in het Alakart restaurant. Omdat onze kinderen dol zijn op pannenkoeken hebben wij de ingang naar het pannenkoekenrestaurant genomen!

Open keuken en een speelhoek

Het is gratis parkeren bij het Jagershuys en dat is fijn want we hadden besloten om daarna nog even door het bos te wandelen. Kon de auto mooi blijven staan.

Als je het pannenkoekenhuis inloopt moet je even blijven wachten totdat iemand van de bediening je naar tafel brengt. Wij waren met zijn achten en zaten aan een ronde tafel. Superleuk, dat is niet vaak met een groot gezelschap! Er is een open keuken waar je kan zien hoe de kok de pannenkoeken bereid. 

De kinderen konden lekker spelen in de speelhoek. Ik vond het minder fijn dat de speelhoek bij de ingang was en ver weg van onze tafel. Emma is 2,5 en die vind ik eigenlijk net te klein om alleen te laten. Gelukkig heeft Sanne goed op haar gepast en kwam ze toch best vaak even naar de tafel.  

Gezellige en attente bediening

Omdat ik zelf jaren in de horeca heb gewerkt let ik vaak op de gastvriendelijkheid van het personeel en de hygiëne. Gelukkig was de bediening erg attent en vriendelijk en kwamen zij regelmatig aan tafel. 

Het was best druk en de tafels staan erg krap tegen elkaar. Maar er werden geen tafels vergeten en iedereen werd met een glimlach bediend.

Buiten een mooi terras en een speeltuin

Wij waren er in de winter, maar met lekkere temperaturen moet het haast wel heerlijk vertoeven zijn op het terras. Naast het terras is een leuke speeltuin voor de kinderen in het zand. 

Ook kan je vanaf het restaurant beginnen aan een leuke wandeling in het bos. Hier kan je lezen hoe de wandeling was.


Klik hier om terug te keren naar Eropuit met Kinderen
Klik hier om terug te keren naar kindvriendelijke restaurants