Met kinderen naar Oostvoorne

Oostvoorne heeft veel te doen voor kinderen. Je kan er heerlijk aan het water vertoeven waar ook veel speeltoestellen zijn. Maar je kan bijvoorbeeld ook naar de pluktuin of een ijsje eten in het dorp.

Lees snel verder waar je allemaal heen kan met je kinderen

Pluktuin Oostvoorne

Op dit idyllische plekje kan je met de kinderen de mooiste bloemen plukken. Leuk voor thuis!
Er is ook een maisdoolhof en je kunt er lekker vertoeven op het terras. Neem een lekkere brownie, geniet van de natuur en laat de kinderen lekker spelen. Op dit mooie plekje moet je geweest zijn. Er worden vaak leuke dingen georganiseerd voor de kinderen. Hou hiervoor goed de website en social media in de gaten. 

Brunotti Beachclub

Brunotti Beachclub vind je aan het Oostvoornse meer. Hier kan je op het terras verschillende broodjes bestellen en wat drinken.
Binnen is er een heuse spelletjes kast waar je buiten familiespelletjes ook kleurplaten en kleurtjes vindt.

Op het strandje vind je een speeltuin en het water is niet gelijk heel diep. 
Er is een steiger waar de kinderen van af kunnen springen. Bij Brunotti kan je ook sups huren. Vanaf een jaar of 8 (en met diploma) kunnen de kinderen mee de sup op. 

Vers van Voorne

Bij Vers van Voorne kan je verse groente en fruit halen. Zo van het land!

Deze zomervakantie was er een leuke speurtocht te doen. Bekijk de website om te zien of er ook wat leuks te doen is als jij er wilt kijken met je kinderen. Je kan er zowieso langs om te zien hoe er geteeld wordt. reserveer hiervoor wel via de website een plekje.

Het is zeker een bezoekje waard om eens te kijken. Misschien vind je er wel een leuk plantje voor thuis! En haal dan gelijk je groente en fruit. 


Klik hier om terug te keren naar Voorne Putten
Klik hier om terug te keren naar Erop uit met Kinderen