Meervoudig perfect

Soms is het lastig om uitstapjes te kiezen als je kind snel overprikkeld is of in een rolstoel zit. Of als je kind een andere beperking heeft. Marjolein van meervoudig perfect heeft een dochter met een beperking en schrijft op haar site over hun gezinsleven. Een erg mooie site waarbij ook humor centraal staat. Ook schrijft ze voor ons als ze een uitstapje heeft gemaakt. Zo kijkt zij bijvoorbeeld of het uitstapje wel rolstoelvriendelijk is en of de medewerkers behulpzaam zijn. Heb jij een kind met een beperking kijk dan op deze pagina of je een leuk uitstapje kan vinden voor jullie gezin!

Roompot Arcen

Van een zwembaddepressie naar een lekkere vent in een konijnenpak. 

Ze heeft een topvakantie gehad in Limburg. Vooral de animatie was erg leuk. En is dit park handicap-proof? Je leest het op haar site.

Plopsa indoor Hasselt

Waarom Plopsa zo leuk was voor het gezin van Marjolein? Nou wat dacht je van de vriendelijke medewerkers, invalide toegangen en uiteraard Bumba! 

Benieuwd en wil je ook met jou gezin een keer naar Plopsa maar weet je niet goed of dat wel lukt omdat je kind een beperking heeft? Lees dan eerst even Marjolein haar verslag, wedden dat je dan niet meer twijfelt!

Park Molenheide

Het kindvriendelijkste vakantiepark. Aldus Marjolein. Er is een superleuk subtropisch zwembad met 4 glijbanen. Er is een animatieteam en een indoorspeeltuin. En of haar dochter die een beperking heeft het hier ook naar haar zin heeft gehad kan je lezen op haar website.

Duinrell

Is Duinrell geslaagd voor de Handicap-proof? Zijn de medewerkers vriendelijk? En ook niet onbelangrijk is het je geld waard als je dochter in een rolstoel zit en veel hulp nodig heeft?

Marjolein heeft de test samen met haar gezin gedaan en stuitte toch wel op een paar kleine probleempjes.

Tivoli

Tivoli is vooral erg leuk voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Of het ook geschikt is voor kinderen met een beperking lees je in de blog van Marjolein. Fijn om te weten: er is een zomer en winter Tivoli en daar zit nogal verschil in.

De Drentse Koe

De Drentse koe een speel en ijsboerderij in Drenthe. Is deze boerderij ook te doen als je kind in een rolstoel zit? Marjolein heeft het gewoon geprobeerd en hoe ze dat ervaren heeft lees je op haar site.