Bij Jump XL kan je lekker je energie kwijt

En een uur springen is voor mensen zoals Bob (mijn man) en ik best lang. Wij sporten eigenlijk niet zoveel en dat werd goed duidelijk. Bij Jump XL kan je overal springen. En dat is heel goed voor je lichaam en conditie!

Trampolines, trampolines en nog meer trampolines

Bij Jump XL draait het natuurlijk om het "jumpen" dus het springen. En daar heb je trampolines voor nodig. Er zijn verschillende soorten trampolines bij JUmp XL. Je kan op lange trampolines kunsten vertonen of van trampoline naar trampoline springen. Je kan ook dodgeballen op trampolines!

Of je springt van de trampoline in een bak schuim

Dat lijkt eng, tenminste vond ik. Maar je komt heel zacht neer. Je springt gewoon van een trampoline in een bak schuimblokken. Of je springt op een luchtkussen ook leuk.

Er is ook een soort van whipe out baan. Daar moest ik in ieder geval aan denken. De bedoeling is dan eigenlijk dat je niet in de schuimblokken valt terwijl je over een soort van hindernissenbaan loopt. 

Wij hebben de puppyjump gedaan maar er is meer

Vrij jumpen is pas vanaf 7 jaar. Dus wij hebben de puppyjump gedaan. In de vestiging van Spijkenisse is dat woensdag-, zaterdag- en zondag-ochtend. Dan kunnen de kleintjes lekker springen zonder dat ze omver worden gelopen en jij als ouder mag gewoon meedoen. Ook betaal je dan alleen voor de kinderen en niet voor jezelf.

Je kan ook als je kinderen wat ouder zijn vrij jumpen. Of je gaat op jumpfitness kan ook. Het jumpen is voor een uur en je krijgt bij elke les een paar Jump XL sokken. Die je mag houden trouwens.


Fijn om te weten

  • De sokken die je aanschaft zijn €2,50 per paar dus hou er rekening mee dat je, als je een gezin van 4 hebt, al €10,- extra kwijt bent. Deze moet je elke keer nieuw aanschaffen.
  • Je moet een formulier ondertekenen waarbij staat dat eigenlijk alles eigen risico is. Let goed op je kinderen als ze wat kleiner zijn. Je mag best van hoge dingen springen dus je kan je wel bezeren als je gekke dingen doet.
  • Bij puppyjump zijn de ouders gratis. Maar voor het meespringen moet je wel sokken kopen.
  • Bekijk hier de website voor alle vestigingen
  • Kijk het filmpje:

Klik hier om terug te keren naar de sportieve plekken
Klik hier om terug te keren naar Eropuit Met kinderen