De vreemde vogel tuincafé met speeltuin en buitenhotel

In Vlaardingen kan je heel leuk eten en drinken terwijl de kinderen zich prima vermaken in de speelhoek of speeltuin. En als je wilt kan je er ook slapen! Wij zijn er geweest en vertellen je graag waarom je hier met je kinderen heen moet!


Tuincafé

Wij zijn er in januari geweest dus hebben lekker binnen gezeten. Er hangt een gezellige huiselijke sfeer. Overal staan gezellige zithoekjes. Maar ook wat tafels, dat eet altijd net wat makkelijker. In het tuincafé is ook een leuke speelhoek voor de kinderen. En als je kinderen door het café lopen met dat speelgoed is dat niet zo erg. Als alles maar netjes terug gezet word natuurlijk. Je kan in het café een broodje eten maar ook gezellig een borreltje doen. Met lekker weer is er een gezellig terras. Met buiten ook een speeltuintje. Het terras ligt aan het water en er is geen omheining. Dus dat is wel spannend met wat kleinere kinderen.

De menukaart is erg leuk opgesteld zo kan je een "vreemde vogel" bestellen of een "vogel in kooi" Voor de kinderen hebben ze pannenkoeken of gewoon een boterham belegd met hagelslag kaas of ham. Ook zijn er tosti's voor de kinderen of frietjes met krokante kip. Onze kinderen gingen voor een boterham met hagelslag. En nou maakt het ons niet zoveel uit maar de hagelslag is fairtrade. Dus we zijn nog goed bezig geweest ook.

De prijzen zijn normaal. En je borden worden superleuk opgemaakt!

Let op het tuincafé is alleen op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 18.00 en in de schoolvakanties van regio midden.


Buitenhotel

De vreemde vogel is niet alleen een eetgelegenheid. Je kan er ook slapen! En niet zomaar in een hotelkamer. Je kan er slapen in een vliegtuig! Of in een caravan op een paal of in een huifkar. Nou ja laten we het erop houden dat het aparte kamers zijn die gewoon buiten staan. Vandaar dat het ook een buitenhotel is!

Spelen buiten

Buiten is er een speeltuin en een mini boerderijtje. Wij hebben alleen een kip gezien maar er schijnen in het voorjaar en de zomer meerdere dieren te lopen. Het is erg leuk voor de kinderen ze kunnen lekker klimmen en klauteren.

Ze kunnen lekker uitrazen de kinderen, let alleen wel op met kinderen die nog geen diploma hebben. Er is een slootje naast de speeltuin. Aan de overkant daarvan is het terras. 

Activiteiten

Hou goed de site van de vreemde vogel in de gaten. In de vakanties worden er veel gratis activiteiten aangeboden. Er zijn ook knutseldames die komen elke zondag van 12.00 tot 15.00 gezellig met de kinderen knutselen! Ik zeg win win situatie voor jou. En een lekker broodje en je kinderen worden vermaakt ;)


Fijn om te weten

  • Rij helemaal de straat uit waar de navigatie je heen brengt. Je verwacht het niet maar daar is dus de vreemde vogel
  • Parkeren is op het terrein en is gratis
  • Er is genoeg te doen voor de kinderen
  • Je kan er ook slapen
  • Het terras ligt aan water
  • Het tuincafé is alleen op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 18.00 en in de schoovakanties van regio midden. En in de zomervakantie 7 dagen per week met een avondkaart geopend van 10.00 tot 20.00
  • Klik hier voor de website van de vreemde vogel

Klik hier om terug te keren naar kindvriendelijke restaurants
Klik hier om terug te keren naar Eropuit met Kinderen