Slapen tussen de wilde dieren bij vakantiepark Beekse Bergen

Bij Safaripark Beekse Bergen ga je op avontuur. Je voelt je een echte ranger als je langs de wilde dieren rijd. 

Zelfs nu in coronatijd is er van alles te beleven. Je mag dan niet het safaripark op maar je kan wel blijven slapen. Bekijk de wilde dieren vanuit je accommodatie, ga op speurtocht en laat lekkere gerechten bezorgen!

Wat is er allemaal nog te beleven op het vakantiepark Beekse Bergen?

Helaas is het niet mogelijk om het safaripark te bezoeken. Door de lockdown is het safaripark gesloten en ook daarbij de horeca. Maar er is nog wel heel veel mogelijk op het vakantiepark:

  • Tijdens je verblijf laat je diverse verse gerechten bezorgen voor ontbijt, lunch en diner.  
  • Voor je accommodatie lopen verschillende dieren voorbij. 
  • Maak een mooie wandeling over het park, waarbij je diverse dieren op de verschillende Savannes aantreft. 
  • De kinderen kunnen lekker spelen bij de verschillende outdoor speeltuinen en je mag gebruik maken van de picknickplaatsen op het park.  
  • Samen genieten van de natuur met een gehuurde fiets of bolderkar (op basis van beschikbaarheid). 
  • Safari Resort Beekse Bergen organiseert diverse activiteiten voor kinderen zoals speurtochten. Bovendien kunnen de kinderen zich in de eigen accommodatie volop vermaken met de Ranger Guide (doe-boekje) en knutselpakketjes om mee te nemen. 

Ook overnachten tussen de dieren?

Dat kan! Als je hier klikt boek jij je favoriete accommodatie nu met vroegboekkorting en word je binnenkort wakker tussen de wilde dieren. Kies uit een van de mooie comfortabele jungalows. Wist je dat het park ook speciale kinderjungalows heeft? Dan krijg je er een kinderbox, kinderstoel en bolderkar bij!Klik hier om terug te keren naar Eropuit met Kinderen
Klik hier om terug te keren naar de leukste dierentuinen