Wat gaan we doen met pasen?

Pasen is hartstikke leuk want het betekent namelijk dat je je eigen weer helemaal vol kan eten. Dit keer met chocolade eitjes en paasbrood. Of Matzes met suiker of wat je er ook op wilt doen. Met pasen doe je aan ontbijten en brunchen. En aan paaseieren zoeken! Ik heb wat leuke uitjes voor je uitgezocht!

Paaseieren zoeken bij recreatieoord Binnenmaas

Een dagje eerder dan pasen op zaterdag 31 maart kan je bij recreatieoord Binnenmaas eieren zoeken. Vanaf 13.30 uur kunnen de kinderen de eieren gaan zoeken. En als ze gevonden zijn kunnen ze die eieren omruilen voor echte eieren en ze gaan versieren! Hoe leuk is dat. Vind je het gouden ei? Dan krijg je een verrassing! Deelname is gratis en daar houden we gewoon van, gratis.

De paashaas helpen eieren zoeken in het Amsterdamse Bos

Eerste paasdag kan je in het Amsterdamse Bos de paashaas helpen om zijn eieren terug te vinden. En met een beetje geluk mag je zelf ook een eitje snoepen! Om 12.00 uur, 13,30 uur en 15.00 uur is er een zoektocht. Let op je moet je kinderen wel aanmelden. De zoektocht duurt een uur.

Klik hier voor alle informatie en om je aan te melden voor het eieren zoeken in het Amsterdamse bos

Eieren zoeken en lekker paas hight-teaen bij brasserie de Pastorie in Sprundel

Bij Brasserie de Pastorie kan je reserveren voor een lekkere paas high tea en de kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin. Op beide dagen zijn daar namelijk paaseieren verstopt! 

Paasbrunchen met het water aan je voeten. Leuk bootjes kijken! Het kan bij het Deltahotel

In Vlaardingen staat het Deltahotel op een unieke locatie. Het hotel staat namelijk gedeeltelijk boven de Nieuwe Waterweg. Dat betekent dus veel schepen die voorbij komen varen, superleuk voor kinderen en jezelf om te zien. Ga je hier brunchen met pasen dan ligt het water letterlijk aan je voeten. De kinderen kunnen lekker knutselen en eieren zoeken die door het hotel verstopt zijn. 

Klik hier voor alle informatie en prijzen over het Deltahotel in Vlaardingen

Paasbrunchen in het onderwijsmuseum

Leuk toch? Kan je daarna gelijk even een bezoekje brengen aan dit museum in Dordrecht. De brunch begint om 11.30 uur en eindigt om 13.00 uur. Tijd zat dus om er nog een leuk dagje van te maken in het museum. 

Om de prijzen hoef je het niet te laten volwassenen zijn €15,- p.p en kinderen tot 12 jaar € 7,50 p.p En als je reserveert voor de brunch krijg je ook nog eens 50% korting op de entree van het museum.

Paaseieren zoeken bij Beum en daarna lekker het bos in

In Dorst, Brabant staat Beum. Beum is Brabants voor bomen. En dat is precies waar Beum staat, tussen de bomen. Het is een restaurant gevestigd in een voormalig boswachterij. Mensen met een beperking worden hier opgeleid in de horeca. Op eerste paasdag kunnen alle kinderen t/m 12 jaar paaseieren komen zoeken bij Beum. Vanaf 11.30 uur kan je een formulier ophalen waarmee je je aanmeld. Alle eieren die de kinderen vinden mogen ze houden

Spelen, brunchen en paaseieren zoeken bij Pukkemuk

In Dongen kan je bij recreatiepark Pukkemuk brunchen en dineren voor €15,- p.p inclusief toegang voor het park. Er kan geknutseld worden en er is een paasshow! Uiteraard kunnen de kinderen eieren zoeken en daarna lekker ravotten in het park. De paasshow is om 11.00 uur en daarbij gaan de kinderen eieren zoeken om 14.00 uur is er weer een show. Voor de brunch en het diner moet wel gereserveerd worden

Paasbrunch bij pannenkoekenhuis De Brugkabouter

Op zondag 1 april kan je bij pannenkoekenhuis De Brugkabouter komen paasbrunchen. Voor de kinderen is er paas-knutselen paas-spelletjes en natuurlijk paaseieren zoeken. De Brugkabouter zit in Eerbeek en heeft genoeg speelplezier voor de kinderen zoals een speeltuin buiten en bij vies weer wel 300 legostenen om binnen een fort te bouwen of een kasteel.

Woensdagmiddag 28 maart paaseieren zoeken in de Torteltuin

Van 14.00 uur tot 16.00 uur kan je in speeltuin de Torteltuin in Rotterdam paaseieren zoeken. De Torteltuin is een hele leuke speeltuin met veel groen, de kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven en lekker klimmen en klauteren

Maak er gelijk een leuk paasweekend van bij Beerze Bulten

Beerze Bulten is een hele leuke familiecamping in Overijssel. Met het Giga Konijnenhol een leuke ondergrondse indoorspeeltuin, een zwemparadijs en elke dag een uitgebreid animatieprogramma. Er zijn lekker veel speeltuinen en Speciaal voor het paasweekend hebben zij een leuke aanbieding. Het gehele (extra lange) paasweekend al vanaf €90,- voor twee personen. (29-03 t/m 03-04)

Tweede paasdag brunchen en eieren zoeken bij AAp

AAP is een avonturenpark in Albrandswaard. De kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven. Op tweede paasdag organiseren zij een paasbrunch voor €12,95 p.p en kunnen de kinderen ook eieren zoeken! aanvang 12.00 uur. Inschrijven verplicht.


Klik hier om terug te keren naar er op uit met kinderen