Wat gaan we doen met pasen?

Pasen is hartstikke leuk want het betekent namelijk dat je je eigen weer helemaal vol kan eten. Dit keer met chocolade eitjes en paasbrood. Of Matzes met suiker of wat je er ook op wilt doen. Met pasen doe je aan ontbijten en brunchen. En aan paaseieren zoeken! Ik heb wat leuke uitjes voor je uitgezocht!

Paaseieren zoeken bij recreatieoord Binnenmaas

Op zondag 20 april kan je bij recreatieoord Binnenmaas eieren zoeken. Vanaf 13.30 uur kunnen de kinderen de eieren gaan zoeken. En als ze gevonden zijn kunnen ze die eieren omruilen voor echte eieren en ze gaan versieren! Hoe leuk is dat. Vind je het gouden ei? Dan krijg je een verrassing! Deelname is gratis en daar houden we gewoon van, gratis.

Eieren zoeken in het Overbos Hoevelaken

Op tweede paasdag kan je in het overbos recreatiepark eieren zoeken. Niet alleen "gewone" eieren maar ook gekleurde eieren. Ook is de paashaas erbij en kan je met hem op de foto!

De zoektocht begint om 11.00 uur bij het partycentrum en samen met alle kinderen vertrek je dan naar het bos om de eieren te zoeken.

Klik hier voor alle informatie over het eieren zoeken in het Overbos

Lekker spelen in de speeltuin! O en eieren zoeken.
Speeltuin Vrouwenhof

Op zondag 21 april heeft de paashaas wel 200 (!) paaseieren verstopt in speeltuin Vrouwenhof in Roosendaal. 

Om 10.00 uur ben je welkom en rond 10.30 word het startsein gegeven om te gaan zoeken. 

Na het zoeken kunnen de kinderen zich lekker uitleven in de speeltuin. Entree is gratis.

Paasbrunchen met het water aan je voeten. Leuk bootjes kijken! Het kan bij het Deltahotel

In Vlaardingen staat het Deltahotel op een unieke locatie. Het hotel staat namelijk gedeeltelijk boven de Nieuwe Waterweg. Dat betekent dus veel schepen die voorbij komen varen, superleuk voor kinderen en jezelf om te zien. Ga je hier brunchen met pasen dan ligt het water letterlijk aan je voeten. De kinderen kunnen lekker knutselen en eieren zoeken die door het hotel verstopt zijn. 

Klik hier om te reserveren voor de paasbrunch

Paasbrunchen in Ouwehands dierenpark Rhenen

Op 21 en 22 april ben je samen met familie en vrienden van harte welkom in Ouwehands Dierenpark voor een sfeervolle paasbrunch. 

Geniet van een  uitgebreid warm én koud paasbuffet. Voor kinderen is er de mogelijkheid om eieren te schilderen, koekjes te bakken en zijn er diverse kleurplaten.   

Na de brunch kun je op eigen gelegenheid Ouwehands Dierenpark bezoeken.

Het ontvangst is om 10.00 uur en het buffet gaat open om 10.15 uur vanaf 12.00 uur ben je welkom om het park te bezoeken.

Pasen in Plaswijckpark Rotterdam

Op zondag 21 april en maandag 22 april vanaf 12 uur kan je op zoek naar eieren in Plaswijckpark . Er is ook een gouden ei verstopt en als je die vind maak je kans op een mooie prijs! Genoeg eieren gevonden? Laat je schminken of geniet van paasgebak. 


Let op: tot 12 uur is alleen Speelwijck geopend i.v.m. het verstoppen van de eieren. Voor het eieren zoeken betaal je de reguliere prijzen

Spelen, brunchen en paaseieren zoeken bij Pukkemuk

In Dongen kan je bij recreatiepark Pukkemuk brunchen en dineren voor €15,- p.p inclusief toegang voor het park. Er kan geknutseld worden en er is een paasshow! Uiteraard kunnen de kinderen eieren zoeken en daarna lekker ravotten in het park. Na de paasshow om 11.00 uur  gaan de kinderen eieren zoeken om 14.00 uur is er weer een show zonder eieren zoeken.

Voor de brunch en het diner moet wel gereserveerd worden

Maak er gelijk een leuk paasweekend van bij Beerze Bulten

Beerze Bulten is een hele leuke familiecamping in Overijssel. Met het Giga Konijnenhol een leuke ondergrondse indoorspeeltuin, een zwemparadijs en elke dag een uitgebreid animatieprogramma. Er zijn lekker veel speeltuinen en Speciaal voor het paasweekend hebben zij een leuke aanbieding. Het gehele (extra lange) paasweekend al vanaf €130,- voor twee personen. (19-04 t/m 23-04)


Klik hier om terug te keren naar er op uit met kinderen