De leukste zwembaden voor warm en koud weer

Als het koud is waan je je het liefst in een subtropisch zwembad terwijl je in de zomer lekker wil afkoelen in een buitenbad. Ik heb er een aantal voor je opgezocht en uiteraard bij enkele mijn eigen ervaringen gedeeld!

Subtropisch zwembad

De bekendste subtropische zwembaden zijn die van Center Parcs Elk park heeft zijn eigen unieke zwembad. Het is altijd net of je op vakantie bent en na het zwemmen kan je ook nog even de plaza in voor een drankje of hapje. Zo kan je van een dagje uit net zo genieten als van een dagje vakantie. 

Maar er zijn natuurlijk meerdere zwembaden. En de volgende heb ik voor je gevonden.

De Fakkel
Binnen en buiten

De fakkel zit in Ridderkerk. Het is een klein zwembad met glijbaan, peuterbad en bubbelbad. In de zomer is het ook buiten heerlijk vertoeven. 


De Mirandabad
Subtropisch in Amsterdam

Recreatiezwemmen en baantjes trekken het kan allemaal bij De Mirandabad. Voor de kinderen is er een peuterbad en glijbanen. 

Tikibad
Naast een leuk pretpark

Tikibad zit naast Duinrell en kan je vinden in Wassenaar. Bij het Tikibad vind je veel unieke glijbanen zoals de cycloon. Voor de kleinere kinderen is er een heuse waterpark. Heel veel waterplezier dus!  

Sportiom
Subtropisch zwembad

In 's Hertogenbosch zit een heel groot sportcomplex. Je kan er ook zwemmen in een subtropisch zwembad en in de wintermaanden is er een schaatsbaan waar je met de kinderen kan schaatsen.

Bernissebad Heenvliet
Leuk met zomerse temperaturen

In Heenvliet staat een leuk buitenbad met grote ligweide. Er is een pierenbadje en je kan er ijsjes en patat kopen. Het parkeren is gratis!

Rivierabad
Spijkenisse
Leuk recreatiebad

In Spijkenisse zit een leuk recreatiebad. Niet heel speciaal maar wel leuk om een keer te zwemmen als je in de buurt bent.

Glijbaan en wild waterbaan aanwezig


Keer terug van de leukste zwembaden naar er op uit met kinderen