"Samen is leuker dan alleen"
Een gave en interactieve show met vuurstunts


'Samen is leuker dan alleen' is een interactief vuurtheater voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.
Spannend om naar te kijken is het zeker, er worden allemaal coole vuurstunts gedaan. Samen met de hoofdrolspelers leren de kinderen op een wel heel bijzondere manier dat het samen altijd leuker is dan alleen. 

De show is veilig en zit vol humor. De kinderen kijken hun ogen uit en er is veel interactie met het publiek.

Op 27 juli en 10 augustus kunnen kinderen en hun ouders genieten van deze spectaculaire theatershow bij Partycentrum De Bruine Kip in Beusichem, middenin de Betuwe. Terwijl de kinderen 1,5 uur vermaakt worden bij deze interactieve theatershow kunnen de ouders heerlijk genieten op het terras van een hapje en een drankje en meegenieten van de show. Uiteraard is alles coronaproof.

Er zijn twee shows. De eerste show is van 14.30 tot 16.00 uur, de tweede show van 17.30 tot 19.00 uur. Bij aanvang van de show krijgen de kinderen limonade. Als jij een leuk plekje op het terras hebt gevonden krijg je een kop koffie met wat lekkers. Tijdens de show krijg je ook nog eens 3 drankjes met warme en koude hapjes. Wat een verwennerij. Kom je met de tweede show dan is de mogelijkheid om te genieten van een barbecue.

Nu wil jij natuurlijk ook graag naar deze gave show! Kaartjes bestellen doe je hier.


Klik hier voor de leukste uitjes in Gelderland
Klik hier om terug te keren naar Eropuit met Kinderen