Nieuw op Er op uit met Kinderen

Bekijk i.v.m corona altijd de website van de aanbieder.

Er op uit met Kinderen wordt continu aangevuld met nieuwe informatie. Om op de hoogte te blijven worden hier de laatste berichten getoond.

Feb 22, 2021

Sprookjesachtig overnachten op de sprookjescamping

Met je kinderen sprookjesachtig overnachten op de sprookjescamping. Ontmoet Hannah de heldhaftige, slaap in een van de mooie accomodaties of kies zelf een staanplaats. Voor de kinderen is er geweldige animatie

Continue reading "Sprookjesachtig overnachten op de sprookjescamping"

Feb 09, 2021

Eropuit met kinderen in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een gezellige provincie met erg veel leuke uitjes voor kinderen. Op deze pagina vind je de leukste uitjes die er te doen zijn in Brabant.

Continue reading "Eropuit met kinderen in Noord-Brabant"

Feb 01, 2021

Een kijkdoos maken met je eigen Eropuit met Kinderen kijkdoosvel

Een echte originele Eropuit met Kinderen kijkdoos maken met het ontwerp van Steffanie le Sage. Het enige wat je nodig hebt is een (schoenen)doos en veel knutselspullen.

Continue reading "Een kijkdoos maken met je eigen Eropuit met Kinderen kijkdoosvel"

Feb 01, 2021

Coronaproof activiteiten

Wat kan je thuis doen met deze lockdown? Ik heb de leukste coronaproof activiteiten voor je verzameld om te doen met je kinderen. Zoals online spelletjes, musea en dierentuinen. Maar ook leuke knutselopdrachten en leuke voordeurbezoekjes van bijvoorbeeld Spiderman.

Continue reading "Coronaproof activiteiten"

Jan 20, 2021

Wandelen in de natuur met kinderen. Dat is hartstikke leuk!

De natuur in met de kinderen en lekker wandelen. Er is genoeg te beleven! Je kan lekker wandelen in de natuur maar ook fietsen! Kinderen ontdekken altijd van alles en vaak heb je leuke wandelroutes

Continue reading "Wandelen in de natuur met kinderen. Dat is hartstikke leuk!"

Jan 14, 2021

Avifauna lopen tussen de lori's en apen

Avifauna is een vogelpark in Alphen aan den Rijn. Je vind er niet alleen veel mooie vogelsoorten maar ook apen en er is een mooie speeltuin.

Continue reading "Avifauna lopen tussen de lori's en apen"

Jan 12, 2021

Avontura Oud- Beijerland is een leuke overzichtelijke indoorspeeltuin

In Oud-Beijerland zit de Avontura binnenspeeltuin. Een overzichtelijke speeltuin met ballenbakken, glijbanen en trampolines. Er is een speciaal peutergedeelte en de kinderen kunnen op skelters rijden. Wij zijn er geweest en vertellen er graag over

Continue reading "Avontura Oud- Beijerland is een leuke overzichtelijke indoorspeeltuin "

Jan 06, 2021

Bezoek Bokito in diergaarde Blijdorp

In Rotterdam zit de dierentuin die bekend is om gorilla Bokito. Ook hebben ze een heel groot oceanium waar kinderen veel kunnen leren over de oceaan. De dierentuin is lekker groot en heel mooi. Er is een speeltuin binnen maar ook een speeljungle buiten.

Continue reading "Bezoek Bokito in diergaarde Blijdorp"

Jan 06, 2021

Slapen tussen de wilde dieren bij vakantiepark de Beekse Bergen

Ontdek de wilde dieren van dichtbij. Bij attractiepark Beekse Bergen rij je met de auto tussen de dieren. Je kan er niet alleen een dagje vertoeven. Wat dacht je van slapen tussen de dieren?

Continue reading "Slapen tussen de wilde dieren bij vakantiepark de Beekse Bergen"

Jan 04, 2021

Welke uitjes kan je thuis doen in coronatijd

Thuis uitjes doen met de kinderen in coronatijd? Ja dat kan ook gewoon. En het is ook nog eens leerzaam! Zo kan je musea bezoeken en met de dierenverzorgers op pad in een dierentuin.

Continue reading "Welke uitjes kan je thuis doen in coronatijd"

Dec 11, 2020

De Boekenberg is meer dan een bibliotheek

De Boekenberg is een machtig mooi gebouw waarin de bibliotheek van Spijkenisse zich bevind. Hier kunnen kinderen boeken lenen maar ook koken, leren programmeren, naar het voorlezen en nog veel meer.

Continue reading "De Boekenberg is meer dan een bibliotheek"

Dec 02, 2020

Hier vind je de leukste kinderboerderijen

Hier vind je de leukste kinderboerderijen. Boederijen waar kinderen zich kunnen uitleven in leuke speeltuinen, ponyritjes kunnen maken en de dieren eten kunnen geven. Veel boerderijen hebben ook een winkel met ambachtelijke producten

Continue reading "Hier vind je de leukste kinderboerderijen"

Dec 02, 2020

Spelen en speuren in het oude ambachten & speelgoedmuseum

In het oude ambachten & speelgoed museum zijn kinderen van alle leeftijden wel een tijdje zoet. Ze mogen een speurtocht doen, spulletjes aanraken en spelen met speelgoed van vroeger!

Continue reading "Spelen en speuren in het oude ambachten & speelgoedmuseum"

Dec 02, 2020

Met kinderen naar Madurodam

Madurodam is uitermate geschikt om te bezoeken met kinderen. Overal is wel wat te zien en te beleven. Ook voor de volwassenen is er veel te doen. Kortom een perfect uitje voor het hele gezin

Continue reading "Met kinderen naar Madurodam"

Nov 25, 2020

Avonturenboerderij Molenwaard de boerderij van Fien en Teun

Altijd al willen weten waar de boerderij van Fien en Teun is? In Groot Ammers bij het dorpje Molenwaard vind je deze avonturenboerderij. De kinderen kunnen hier hun helden ontmoeten en van alles leren over de dieren

Continue reading "Avonturenboerderij Molenwaard de boerderij van Fien en Teun"