Nieuw op Er op uit met Kinderen

Bekijk i.v.m corona altijd de website van de aanbieder.

Er op uit met Kinderen wordt continu aangevuld met nieuwe informatie. Om op de hoogte te blijven worden hier de laatste berichten getoond.

Dec 02, 2020

Wat kan je thuis doen als je er niet op uit kan door corona

Thuis uitjes doen met de kinderen? Ja dat kan ook gewoon. En het is ook nog eens leerzaam! Zo kan je musea bezoeken en met de dierenverzorgers op pad in een dierentuin.

Continue reading "Wat kan je thuis doen als je er niet op uit kan door corona"

Dec 02, 2020

Hier vind je de leukste kinderboerderijen

Hier vind je de leukste kinderboerderijen. Boederijen waar kinderen zich kunnen uitleven in leuke speeltuinen, ponyritjes kunnen maken en de dieren eten kunnen geven. Veel boerderijen hebben ook een winkel met ambachtelijke producten

Continue reading "Hier vind je de leukste kinderboerderijen"

Dec 02, 2020

Spelen en speuren in het oude ambachten & speelgoedmuseum

In dit oude ambachten & speelgoed museum zijn kinderen van alle leeftijden wel een tijdje zoet. Ze mogen een speurtocht doen, spulletjes aanraken en spelen met speelgoed van vroeger!

Continue reading "Spelen en speuren in het oude ambachten & speelgoedmuseum"

Dec 02, 2020

Madurodam klein maar heel veel te beleven!

Madurodam is uitermate geschikt om te bezoeken met kinderen. Overal is wel wat te zien en te beleven. Ook voor de volwassenen is er veel te doen. Kortom een perfect uitje voor het hele gezin

Continue reading "Madurodam klein maar heel veel te beleven!"

Nov 25, 2020

Avonturenboerderij Molenwaard de boerderij van Fien en Teun

Altijd al willen weten waar de boerderij van Fien en Teun is? In Groot Ammers bij het dorpje Molenwaard vind je deze avonturenboerderij. De kinderen kunnen hier hun helden ontmoeten en van alles leren over de dieren

Continue reading "Avonturenboerderij Molenwaard de boerderij van Fien en Teun"

Nov 24, 2020

Diergaarde Blijdorp Rotterdam bezoek Bokito

In Rotterdam zit de dierentuin die bekend is om gorilla Bokito. Ook hebben ze een heel groot oceanium waar kinderen veel kunnen leren over de oceaan. De dierentuin is lekker groot en heel mooi. Er is een speeltuin binnen maar ook een speeljungle buiten.

Continue reading "Diergaarde Blijdorp Rotterdam bezoek Bokito"

Nov 24, 2020

Met je kinderen naar Volendam

Volendam is ontzettend leuk om te bezoeken met kinderen. Je kan er kaas maken, varen en nog veel meer. Tamara is er geweest met haar zoontje en vertelt je er graag over

Continue reading "Met je kinderen naar Volendam "

Nov 24, 2020

Met kinderen naar Utrecht

Met je kinderen naar Utrecht. De stad van nijntje. Doe de kinderrondleiding in de Domtoren en haal een kinderspeurtocht bij de VVV. Zo leer je op een leuke manier veel over de stad.

Continue reading "Met kinderen naar Utrecht"

Nov 23, 2020

Coderdojo leren programmeren

Leer programmeren bij de coderdojo in de Boekenberg Spijkenisse. Kinderen tussen de 6 en 17 jaar leren hier hun eigen spelletjes te maken, websites bouwen en met robots werken.

Continue reading "Coderdojo leren programmeren"

Nov 23, 2020

Eropuit met kinderen in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een gezellige provincie met erg veel leuke uitjes voor kinderen. Op deze pagina vind je de leukste uitjes die er te doen zijn in Brabant.

Continue reading "Eropuit met kinderen in Noord-Brabant"

Nov 15, 2020

museon met kinderen

Er is een interessante interactief museum in De Haag. Het Museon is vooral leuk voor kinderen vanaf 6/8 jaar. Je leert er veel over de wereld, onze wereld.

Continue reading "museon met kinderen"

Nov 10, 2020

Eropuit met kinderen in Zuid-Holland, hier vind je de leukste uitjes

Er zijn veel leuke uitstapjes te doen met kinderen in de provincie Zuid-Holland. Woon je in deze provincie of ben je er op vakantie? Kijk dan hier waar jij met je gezin een leuke dag kan beleven!

Continue reading "Eropuit met kinderen in Zuid-Holland, hier vind je de leukste uitjes"

Oct 05, 2020

Eropuit met kinderen in de herfstvakantie

Herfstvakantie in coronatijd. Gelukkig kan je nog veel uitjes bezoeken met je kinderen. En uiteraard helemaal coronaproof

Continue reading "Eropuit met kinderen in de herfstvakantie"

Oct 05, 2020

Met kinderen naar een echt kasteel

Hoe stoer is het om je kind ridder te laten zijn of hoe schattig om je kind prinses te laten zijn? Er zijn genoeg kastelen waar van alles te beleven is voor de kinderen.

Continue reading "Met kinderen naar een echt kasteel"

Sep 28, 2020

Hier vind je de leukste attractieparken

Hier vind je de allerleukste attractieparken voor jong en oud. Van draaimolen tot achtbaan. Maar ook parken zoals Madurodam vind je hier. Vraag de kinderen wat ze graag willen doen en vind hier je geschikte attractiepark.

Continue reading "Hier vind je de leukste attractieparken"