Nieuw op Er op uit met Kinderen

Er op uit met Kinderen wordt continu aangevuld met nieuwe informatie. Om op de hoogte te blijven worden hier de laatste berichten getoond.

Oct 16, 2018

Museum speelklok het vrolijkste museum van Nederland

In Utrecht zit museum Speelklok. Een museum vol met speelklokken. Heel vrolijk dus, wij zijn er geweest en vertellen je er graag meer over

Continue reading "Museum speelklok het vrolijkste museum van Nederland"

Oct 02, 2018

Herfstvakantie in regio Zuid Nederland

Woon je in regio zuid? Dan heb je bijn herfstvakantie met de kinderen. Ik ben voor je op zoek gegaan en heb wat leuke tips voor je verzameld

Continue reading "Herfstvakantie in regio Zuid Nederland"

Aug 14, 2018

Op zoek naar echt leuke musea voor kinderen?

Leuk naar een museum! Leer wat over de historie of juist over het hedendaagse. In sommige musea mogen kinderen ook lekker hun gang gaan en dingen ontdekken. Ik heb de leukste musea voor kinderen voor je verzameld, kijk snel!

Continue reading "Op zoek naar echt leuke musea voor kinderen?"

Aug 07, 2018

Eten bij Raveleijn in de Efteling

Bij Raveleijn kan je heel leuk uit eten met kinderen. Je voelt je een echte ridder en je mag zelfs met je handen eten. Voor de kinderen hebben ze op een leuke manier bedacht hoe zij hun bordje lekker leegeten. Benieuwd? Lees dan verder

Continue reading "Eten bij Raveleijn in de Efteling"

Aug 07, 2018

De Efteling sprookjesachtig park

In de Efteling vind je vermaak voor jong en oud. Waan je tussen de sprookjes, ga met de allerkleinste kinderen in de draaimolens of met je oudere kinderen in de achtbanen. Vervelen bestaat hier niet! En dan kan je er ook nog eens heerlijk eten.

Continue reading "De Efteling sprookjesachtig park"

Jun 25, 2018

Pannenkoekenhuis Hans en Grietje pannenkoeken eten in een sprookje

Wat een belevenis, pannenkoeken eten bij Hans en Grietje. Speeltuinen, verborgen gangen, tovertafels je kijkt je ogen uit! De kinderen kunnen buiten ook lekker spelen en je kan ook een mooie wandeling maken in het bos!

Continue reading "Pannenkoekenhuis Hans en Grietje pannenkoeken eten in een sprookje"

Jun 22, 2018

Sportiom zwembad een leuk subtropisch bad

In 's Hertogenbosch zit een leuk subtropisch zwembad. Het is gevestigd in sportcentrum Sportiom en heeft glijbanen, bubbelbaden en een golfslagbad. Genoeg te doen met je kinderen dus. Benieuwd hoe wij het vonden? Je leest hier onze ervaring

Continue reading "Sportiom zwembad een leuk subtropisch bad"

Jun 22, 2018

Een dagje naar Dierenpark amersfoort

In Amersfoort zit een leuk dierenpark. Marieke is hier geweest en was aangenaam verrast door alle speeltoestellen waar de kinderen lekker konden spelen. Lees je mee?

Continue reading "Een dagje naar Dierenpark amersfoort"

May 11, 2018

Restaurant Kapitein Haak: Eten in een piratenschip

Restaurant Kapitein Haak is een heel kindvriendelijk restaurant in Leidschendam. Met bediening, menu en speelhoek in piratenthema. En Kapitein Haak met zijn knecht Ketelbinkie komen ook even langs. Lees hier wat wij en onze kinderen ervan vonden.

Continue reading "Restaurant Kapitein Haak: Eten in een piratenschip"

Apr 25, 2018

In Plopsa Coevorden valt veel te doen!

Plopsa Coevorden is de Nederlandse variant van de Belgische Plopsa parken. Het is een indoorpark en de kinderen kunnen in leuke attracties van hun studio100 vriendjes. Ook buiten is er vertier, en er zijn leuke shows. Lees hier meer.

Continue reading "In Plopsa Coevorden valt veel te doen!"

Apr 23, 2018

De vreemde vogel is een tuincafé met speeltuin en buitenhotel

In Vlaardingen kan je heel leuk eten en drinken terwijl de kinderen zich prima vermaken in de speelhoek of speeltuin. Buiten is er een leuke speeltuin en vind je ook het buitenhotel. Je kan er ook heerlijk op het terras vertoeven.

Continue reading "De vreemde vogel is een tuincafé met speeltuin en buitenhotel"

Apr 16, 2018

Avifauna lopen tussen de lori's en apen

Avifauna is een vogelpark in Alphen aan den Rijn. Je vind er niet alleen veel mooie vogelsoorten maar ook apen en er is een mooie speeltuin.

Continue reading "Avifauna lopen tussen de lori's en apen"

Apr 16, 2018

Diergaarde Blijdorp waar je Bokito kan zien!

In Rotterdam zit de dierentuin die bekend is om gorilla Bokito. Ook hebben ze een heel groot oceanium waar kinderen veel kunnen leren over de oceaan. De dierentuin is lekker groot en heel mooi. Er is een speeltuin binnen maar ook een speeljungle buiten.

Continue reading "Diergaarde Blijdorp waar je Bokito kan zien!"

Apr 10, 2018

Er op uit naar Wildlands Emmen een dierentuin vol met attracties.

Wildlands Adventure Zoo, dat is de nieuwe naam van Dierenpark Emmen, na de verhuizing. En het is nogal een verandering zeg. De kinderen kijken hier hun ogen uit. Er zijn veel verschillende dieren en leuke attracties.

Continue reading "Er op uit naar Wildlands Emmen een dierentuin vol met attracties. "

Apr 10, 2018

Aquazoo Friesland: lopen tussen de dieren, een uniek dagje uit

In Friesland vind je Aquazoo. Deze dierentuin heeft bijzondere dierenverblijven waarbij je tussen de dieren loopt.Je kan er pinguins bewonderen en naar de zeeleeuwenshow. Voor kinderen is er genoeg te beleven, zo kunnen ze lekker springen op de grote springkussens.

Continue reading "Aquazoo Friesland: lopen tussen de dieren, een uniek dagje uit"