Nieuw op Er op uit met Kinderen

Wat kan je doen in Coronatijd? Bekijk onze Coronaproof activiteiten voor alle leeftijden!!

Er op uit met Kinderen wordt continu aangevuld met nieuwe informatie. Om op de hoogte te blijven worden hier de laatste berichten getoond.

Apr 28, 2021

Eropuit met je kinderen en hond

Wil je er lekker op uit met je gezin en neem je het liefste je hond mee? Dan moet je zeker snel verder lezen. Ik heb voor jou de leukste uitje die te doen zijn met je huisdier en kinderen.

Continue reading "Eropuit met je kinderen en hond"

Apr 20, 2021

Met kinderen naar Brielle

Brielle is een vestingstad op het dubbel-eiland Voorne-Putten. Samen met je kinderen kan je je hier prima vermaken. Maak bijvoorbeeld een leuke wandeling, haal een ijsje of ga naar een van de evenementen die hier plaats vinden.

Continue reading "Met kinderen naar Brielle"

Apr 19, 2021

Met je kinderen speuren door Spijkenisse

Een stedentrip met kinderen was nog nooit zo leuk! Samen met je gezin leer je op een leuke manier over Spijkenisse. De kinderen mogen bij verschillende ondernemers iets leuks halen en jij kan met korting winkelen.

Continue reading "Met je kinderen speuren door Spijkenisse"

Mar 26, 2021

Met kinderen wandelen in het Panbos in Katwijk

Met kinderen wandelen in het Panbos is echt heel leuk. Je komt verschillende dieren tegen en de kinderen kunnen lekker spelen in de speeltoestellen. En als je zin hebt loop je zo richting het strand.

Continue reading "Met kinderen wandelen in het Panbos in Katwijk"

Mar 24, 2021

Eropuit met Kinderen in Noord-Holland

Wat is er te doen met kinderen in de provincie Noord-Holland? Ga je een stedentrip maken naar Amsterdam? Of bezoek je toch liever een leuk attractie of speelpark?

Continue reading "Eropuit met Kinderen in Noord-Holland"

Mar 23, 2021

Sprookjesachtig overnachten op de sprookjescamping

Met je kinderen sprookjesachtig overnachten op de sprookjescamping. Ontmoet Hannah de heldhaftige, slaap in een van de mooie accomodaties of kies zelf een staanplaats. Voor de kinderen is er geweldige animatie

Continue reading "Sprookjesachtig overnachten op de sprookjescamping"

Mar 08, 2021

Coronaproof activiteiten

Wat kan je thuis doen met deze lockdown? Ik heb de leukste coronaproof activiteiten voor je verzameld om te doen met je kinderen. Zoals online spelletjes, musea en dierentuinen. Maar ook leuke knutselopdrachten en leuke voordeurbezoekjes van bijvoorbeeld Spiderman.

Continue reading "Coronaproof activiteiten"

Feb 09, 2021

Eropuit met kinderen in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een gezellige provincie met erg veel leuke uitjes voor kinderen. Op deze pagina vind je de leukste uitjes die er te doen zijn in Brabant.

Continue reading "Eropuit met kinderen in Noord-Brabant"

Feb 01, 2021

Een kijkdoos maken met je eigen Eropuit met Kinderen kijkdoosvel

Een echte originele Eropuit met Kinderen kijkdoos maken met het ontwerp van Steffanie le Sage. Het enige wat je nodig hebt is een (schoenen)doos en veel knutselspullen.

Continue reading "Een kijkdoos maken met je eigen Eropuit met Kinderen kijkdoosvel"

Jan 20, 2021

Wandelen in de natuur met kinderen. Dat is hartstikke leuk!

De natuur in met de kinderen en lekker wandelen. Er is genoeg te beleven! Je kan lekker wandelen in de natuur maar ook fietsen! Kinderen ontdekken altijd van alles en vaak heb je leuke wandelroutes

Continue reading "Wandelen in de natuur met kinderen. Dat is hartstikke leuk!"

Jan 14, 2021

Avifauna lopen tussen de lori's en apen

Avifauna is een vogelpark in Alphen aan den Rijn. Je vind er niet alleen veel mooie vogelsoorten maar ook apen en er is een mooie speeltuin.

Continue reading "Avifauna lopen tussen de lori's en apen"

Jan 12, 2021

Avontura Oud- Beijerland is een leuke overzichtelijke indoorspeeltuin

In Oud-Beijerland zit de Avontura binnenspeeltuin. Een overzichtelijke speeltuin met ballenbakken, glijbanen en trampolines. Er is een speciaal peutergedeelte en de kinderen kunnen op skelters rijden. Wij zijn er geweest en vertellen er graag over

Continue reading "Avontura Oud- Beijerland is een leuke overzichtelijke indoorspeeltuin "

Jan 06, 2021

Bezoek Bokito in diergaarde Blijdorp

In Rotterdam zit de dierentuin die bekend is om gorilla Bokito. Ook hebben ze een heel groot oceanium waar kinderen veel kunnen leren over de oceaan. De dierentuin is lekker groot en heel mooi. Er is een speeltuin binnen maar ook een speeljungle buiten.

Continue reading "Bezoek Bokito in diergaarde Blijdorp"

Jan 06, 2021

Slapen tussen de wilde dieren bij vakantiepark de Beekse Bergen

Ontdek de wilde dieren van dichtbij. Bij attractiepark Beekse Bergen rij je met de auto tussen de dieren. Je kan er niet alleen een dagje vertoeven. Wat dacht je van slapen tussen de dieren?

Continue reading "Slapen tussen de wilde dieren bij vakantiepark de Beekse Bergen"

Jan 04, 2021

Welke uitjes kan je thuis doen in coronatijd

Thuis uitjes doen met de kinderen in coronatijd? Ja dat kan ook gewoon. En het is ook nog eens leerzaam! Zo kan je musea bezoeken en met de dierenverzorgers op pad in een dierentuin.

Continue reading "Welke uitjes kan je thuis doen in coronatijd"