Nieuw op Er op uit met Kinderen

Er op uit met Kinderen wordt continu aangevuld met nieuwe informatie. Om op de hoogte te blijven worden hier de laatste berichten getoond.

Jul 26, 2021

De leukste musea voor kinderen

Leuk naar een museum met kinderen! Welke musea zijn interactief en waar leren de kinderen veel? Ik heb de leukste musea voor kinderen voor je verzameld, kijk snel!

Continue reading "De leukste musea voor kinderen"

Jul 20, 2021

Kasteel de Haar in Utrecht

Ontdek dit mooie kasteel met je kinderen en doe een leuke speurtocht. Ga na het bezoek de kasteeltuin in en bezoek de hertjes. Bij kasteel de Haar beleef je een uniek gezinsuitje.

Continue reading "Kasteel de Haar in Utrecht"

Jul 20, 2021

Eropuit met kinderen in Voorne Putten

Bezoek de 15 kilometer lange kustlijn, ga op avontuur en boek een leuke vakantie. Ook kan je de leuke dorpjes bezoeken en winkelen in Brielle, Hellevoetsluis en Spijkenisse

Continue reading "Eropuit met kinderen in Voorne Putten"

Jul 14, 2021

Het rijksmuseum van Oudheden, op zoek naar mummies

Het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden brengt de oudheid en de archeologie tot leven. In 2018 bestond het museum al tweehonderd jaar! Ga met je kinderen een toffe speurtocht doen en ontdek alles over de mummies

Continue reading "Het rijksmuseum van Oudheden, op zoek naar mummies"

Jul 12, 2021

VR experience in Escape Centrum Limburg

Op zoek naar een tof kinderfeestje of gezinsuitje? Bij Escape Centrum Limburg kan je een hele toffe VR experience doen. Daarna nog naar de (B)Arcade en een lekker drankje.

Continue reading "VR experience in Escape Centrum Limburg"

Jul 12, 2021

Hier vind je de leukste familieparken

Bij een familiepark vind je veel speeltuinen. De kinderen kunnen hier lekker ravotten en met een beetje geluk zijn er ook wat attracties. Hier heb je plezier voor leeftijden tot 12 jaar.

Continue reading "Hier vind je de leukste familieparken"

Jul 02, 2021

Met je kinderen speuren door Spijkenisse

Een stedentrip met kinderen was nog nooit zo leuk! Samen met je gezin leer je op een leuke manier over Spijkenisse. De kinderen mogen bij verschillende ondernemers iets leuks halen en jij kan met korting winkelen.

Continue reading "Met je kinderen speuren door Spijkenisse"

Jun 18, 2021

Met kinderen naar Brielle

Brielle is een vestingstad op het dubbel-eiland Voorne-Putten. Samen met je kinderen kan je je hier prima vermaken. Maak bijvoorbeeld een leuke wandeling, haal een ijsje of ga naar een van de evenementen die hier plaats vinden.

Continue reading "Met kinderen naar Brielle"

May 19, 2021

Er is een hoop te beleven op de belevenissenboerderij Schieveen

Belevenissenboerderij Schieveen in Rotterdam. Ponyritjes, lammetjes melk geven en voer kopen voor de geiten en koeien. De kinderen kunnen ook lekker spelen in de natuurspeeltuin van Oerrr. Wij zijn er geweest en vertellen je er graag over.

Continue reading "Er is een hoop te beleven op de belevenissenboerderij Schieveen"

Apr 28, 2021

Eropuit met je kinderen en hond

Wil je er lekker op uit met je gezin en neem je het liefste je hond mee? Dan moet je zeker snel verder lezen. Ik heb voor jou de leukste uitje die te doen zijn met je huisdier en kinderen.

Continue reading "Eropuit met je kinderen en hond"

Mar 26, 2021

Met kinderen wandelen in het Panbos in Katwijk

Met kinderen wandelen in het Panbos is echt heel leuk. Je komt verschillende dieren tegen en de kinderen kunnen lekker spelen in de speeltoestellen. En als je zin hebt loop je zo richting het strand.

Continue reading "Met kinderen wandelen in het Panbos in Katwijk"

Mar 24, 2021

Eropuit met Kinderen in Noord-Holland

Wat is er te doen met kinderen in de provincie Noord-Holland? Ga je een stedentrip maken naar Amsterdam? Of bezoek je toch liever een leuk attractie of speelpark?

Continue reading "Eropuit met Kinderen in Noord-Holland"

Mar 23, 2021

Sprookjesachtig overnachten op de sprookjescamping

Met je kinderen sprookjesachtig overnachten op de sprookjescamping. Ontmoet Hannah de heldhaftige, slaap in een van de mooie accomodaties of kies zelf een staanplaats. Voor de kinderen is er geweldige animatie

Continue reading "Sprookjesachtig overnachten op de sprookjescamping"

Mar 08, 2021

Coronaproof activiteiten

Wat kan je thuis doen met deze lockdown? Ik heb de leukste coronaproof activiteiten voor je verzameld om te doen met je kinderen. Zoals online spelletjes, musea en dierentuinen. Maar ook leuke knutselopdrachten en leuke voordeurbezoekjes van bijvoorbeeld Spiderman.

Continue reading "Coronaproof activiteiten"

Feb 09, 2021

Eropuit met kinderen in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een gezellige provincie met erg veel leuke uitjes voor kinderen. Op deze pagina vind je de leukste uitjes die er te doen zijn in Brabant.

Continue reading "Eropuit met kinderen in Noord-Brabant"